Valentine's Day - Køb gaven til din udkårne her!VALENTINE'S DAY - KØB GAVEN TIL DIN UDKÅRNE HER!

Så er det endnu engang den tid på året! Kærlighedens fest er lige om hjørnet, og luften fyldes med amoriner, fyldte chokolader og rosenblade. Det er selvfølgelig Valentine’s Day der er tale om, som fejres d. 14. februar! Valentinsdag opstod engang for længe siden, tilbage til før Kristus, hvor en præst ved navn Valentin, trodsede kejserens ordre og viede unge romerske soldater. Helligdagen er rigtig stor i USA, men mange lande har også taget den kærlige helligdag til sig og Danmark er med på bølgen.  

Er din mand, kone eller kæreste træt af den sædvanlige buket fra blomsterhandlen, de klassiske par sokker, kortet eller rødvinen? Så er en lækker lampe måske lige det rette valg til en Valentins gave, som vil bringe lykke og vise dig fra din kreative side og ikke ham eller hende der den kedelige, som ”bare” køber blomster. Vi har samlet et udvalg, så du kan finde en smuk lampegave til din Valentine!
<hr><font size="+2">1.  Swing fra House Doctor</font>


1.  Swing fra House Doctor

House Doctor er det nye sort, og er på rekordtid blevet meget populær indenfor alle aspekter af boliginteriør, og især på lampefronten! De fantastiske Swing lamper er så smukke og enkle i deres udtryk, at de passer ind i både den minimalistiske, men også i den mere farvestrålende boligindretning! Hæng en enkelt over sofaen, eller måske flere på væggen ved bordet? Lige meget hvor du placerer en Swing vil det se fantastisk ud! Find Swing lamperne her.

<hr><font size="+2">2. Ball væglampe fra Frandsen</font>


2. Ball væglampe fra Frandsen

Ball væglampen er en kendt og elsket sag fra Frandsen. Lampen genkendes let, på den justerbare lampeskærm, på en magnetplade. Siden Ball væglampen blev designet i 1968, har den især været anvendt som sengelampe - hos både børn og voksne. Lampen anses i dag som en klassiker, med et simpelt og minimalistisk udseende, der tager sig godt ud i enhver form for indretning. Se Ball lampen i forskellige farver her
<hr><font size="+2">3. Flowerpot fra &tradition</font>


3. Flowerpot fra &tradition

Flowerpot VP3 Bordlampen er generelt en meget populær lampe, og denne i mat sort udgave er en kæmpe succes. Bordlampen er inspireret af 60-70’ernes Flower Power tid og er en meget stilfuld lampe. Flowerpot VP3 fås i mange forskellige og flotte farver – se dem alle sammen her.


<hr><font size="+2">4. Milk fra &tradition</font>


4. Milk fra &tradition

Milk er en nuttet lille mælkeskammel, som er blevet til en flot bordlampe. Bordlampen er meget populær, og ses i et utal af skandinaviske hjem. Milk lampen kan dæmpes og placeres lige der, hvor der er behov for ekstra lys. Den fås både i naturtræ, mørkolieret træ og sort – se dem alle sammen her.

<hr><font size="+2">5. AJ Bord fra Louis Poulsen</font>


5. AJ Bord fra Louis Poulsen

AJ Lamperne er vanvittigt populære og en evig klassiker, som passer ind i alle hjem. Designet af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i 1960, og har sidenhen høstet stor anerkendelse verden over. Fås i et væld af farver og også som gulvlampe og væglampe. Her har vi udvalgt lampen i den skønne farve – Lys Petroleum – som passer perfekt ind her til foråret. Find AJ lamperne her.

<hr><font size="+2">6. E27 fra Muuto</font>


6. E27 fra Muuto

Hvis det bare skal være helt enkelt, så er en E27 fra Muuto lige noget for dig! Mange vælger at hænge flere sammen, som giver et smukt lys og et moderne look. E27 kan dog også bare hænge enkeltvis, og ser stadig blændende godt ud! Fås i et utal af farver, her udvalgt i en varm og lækker terracotta. Find E27 Pendlerne her.

<hr><font size="+2">7. Eos fra Umage</font>


7. Eos fra Umage

Den lette og elegante lampe af gåsefjer, er en populær og moderne alternativ til den traditionelle rispapirlampe. Uanset om du anvender lampen i stuen eller på et værelse, giver lampen et jævnt og behageligt lys til hele rummet. Lampeskærmen fås i flere forskellige farver og størrelser, der kan kombineres med bodstativet, gulvstativet eller hænges op som en pendel. Se udvalget af Eos fjerlamper her
<hr><font size="+2">8. Mr. Watson fra Piffany Copenhagen</font>


8. Mr. Watson fra Piffany Copenhagen

Skal det være sjovt og finurligt, så burde Mr. Wattson flytte ind hjemme hos dig! Mr. Wattson er en ny fyr i lampeverdenen, men han er allerede en stor sællert og er på rekordtid blevet en populær fyr! Fås i 7 forskellige farver, så der er helt sikkert en farve der passer ind hjemme hos dig eller hos ham eller hende, som skal have en lille Valentines gave.  Find de skønne lamper her.

<hr><font size="+2">9. Unfold Pendel Mustard</font>


9. Unfold Pendel Mustard

Hvis det er loftet hjemme hos din udkårne, som mangler en tilføjelse, så var en Unfold Pendel fra Muuto måske en mulighed. Helt simpel, men stadig med lækre detaljer. Udført i blød silikone, så ingen bekymringer om ødelagte skærme her! Fås i et utal af farver, her udvalgt i en skøn og moderne Mustard, som er meget populær lige nu. Du finder de fine pendler här.  


Så skal din hjertenskær forkæles lidt her til Valentines Day, så er der et hav af muligheder hos Lampemesteren. Du vil helt klart få point for kreativiteten, når du ikke blot dukker op med en kedelig dusk blomster, men med en smuk, klassisk og flot designerlampe! Valentines Dag er d. 14. februar, så vent ikke for længe med at få gaven i hus – Din udkårne vil elske dig for det!