Vipp – lidt held og en masse kærlighed

I 1932 vinder Holger Nielsen en bil, som han sælger og for pengene køber han en metalpresser. Hans kone Marie ejede en frisørsalon, og en dag sagde hun til Holger: ”Jeg mangler en spand til salonen, kan du lave det?”.
Ude i værkstedet blev en spand formet, og det er den vi i dag kender som Vipp pedalspanden.

GÅ PÅ OPDAGELSE I DET KOMPLETTE VIPP LAMPE SORTIMENTVirksomheden Vipp kan fejre 80 års jubilæum, og er i dag fortsat en familieejet virksomhed, som drives af Holgers datter Jette Egelund, hendes to børn Kasper og Sofie og 45 ansatte i København.
I dag producerer og designer virksomheden Vipp tilbehør til hele hjemmet, og Vipp spanden er fortsat deres mest populære produkt.

Vipp lamperMed en stærk og solid DNA har Vipp kastet sig over design af lamper. Lamper der er lige så rene i deres udtryk som den klassiske Vipp spand. Indret med en Vipp lampe, og få et solidt og smukt stykke design i hjemmet.

Læs med videre og lad os tage dig med igennem de lækre Vipp lampe sortiment.

Vipp 524


I blandt deres mest populære lamper finder du Vipp 524. En væglampe, der er ideel over spejlet på badeværelset eller som væglampe i soveværelset. Vipp 524 er også kendt som Vipp Vægspot. Se den populære Vipp 524 lampe her

Vipp 522


Udover den lille fikse model 524 finder du også den rå og feminine Vipp 522, som er en væglampe med en lang arm, som gør den særdeles velegnet som læselampe ved sofaen eller hvis du har elevationsseng, hvor dens funktion til fulde vil blive udnyttet. Læs mere om Vipp 522 væglampen her

Vipp bordlamper


Vipp har designet to bordlamper, en klassisk skrivebordslampe og en bordlampe til hygge. Vipp 521 skrivebordslampen kan placeres på sengebordet, eller hjørnebordet ved sofaen, hvor den både kan skabe hygge- og læse lys. Vipp 530 bordlampen er så fin, og helt perfekt til vindueskarmen, eller reolen. En form, der næsten er retro men et design og materialevalg, som gør den helt moderne og perfekt i den minimalistiske eller skandinaviske indretning.

Vipp Pendler


Når du ser Vipp pendlerne, skal der ikke meget fantasi til at forestille sig dem over køkkenøen, eller arbejdspladsen i køkkenet. Måske komplimenteret af den klassiske Vipp spand eller den populære Vipp sæbedispenser. Vipp pendlen kommer i 2 størrelser – Vipp 526, som er den største med en diameter på 29 cm og Vipp 528 med en diamter på 16,5 cm.

Vipp gulvlampe

Vipp gulvlampe

Til at fuldende det flotte sortiment har Vipp også lavet en smuk gulvlampe, nærmest en stor udgave af den populære Vipp 521 bordlampe.
Lad Vipp gulvlampen være din foretrukne læselampe eller lad den få plads i rummet, som den vil indtage med ynde – her er en gulvlampe, som man bare få lyst til at eje.

Læs mere og lad dig inspirere her

Lampemesteren – din Vipp forhandler


Hos Lampemesteren finder du det komplette sortiment af belysning fra Vipp. Vi bestræber os på at have lamperne på lager, så du hurtigt kan modtage din lampe efter din bestilling.

Er du i tvivl om hvilken Vipp lampe du skal vælge, eller andre spørgsmål omkring Vipp lamperne, så kan du altid kontakte vores kundeservice på mail info@lampemesteren.dk eller telefon 96 750 477

Vipp tilbud online


Hos os har vi altid et stort udvalg af lamper på tilbud, hold øje her i vores tilbudskategori. Har du fundet en Vipp lampe på tilbud et andet sted tilbyder vi 103% prismatch. Send os blot en mail med link til den webshop, der har sat produktet ned, så vil vi prismatche, hvis det overholder vores betingelser.
Læs betingelserne for prisgaranti her.