Opret brugerGlemt adgangskode
Type
9 stk
Farver
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
3 stk
1 stk
1 stk
Materiale
9 stk
Mærke
9 stk

Bourgie

Bourgie bordlampen, designet af Ferruccio Laviani, har en uforlignelige stil, og det er ikke for sjov at det er en af Kartells stor-sælgere, med panache kombinerer den klassisk stil, fyldighed og tradition med innovation og ironi.

Basen i den barokke stil består af tre sammenkoblede dekorerede lag, mens den store lampeskærm er lavet med en plisseret effekt, som skaber et spil af refleksioner når lampen er tændt. For dem der syntes at Bourgie kan være for flabet, anbefaler vi

Vælge mellem de mange flotte frække farver Krystal, Sort, Guld, Krom, Hvid/guld, Blå mix, Pink mix, Titanium mix samt den helt nye fabelagtige finurlige i Kobber, fra Kartells nye Precious serie.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven