Bryllupsgave inspirationBRYLLUPSGAVER
Mangler du inspiration til at finde den bedste bryllupsgave? Den får du lige her! Giv brudeparret en lampe - den vil med garanti vække begejstring. Men hvilken lampe passer til netop det brudepar du skal fejre? Vi guider dig til præcist hvilken lampe du skal vælge.

Find den perfekte lampe nemt og hurtigt med vores guide til 15 fantastiske lamper i alle prisklasser og til alle typer brudepar.


Lamper er den perfekte kombination af design og funktion. De skal være smukt udformet og samtidig skal enhver lampe fungere som praktisk belysning. Med en lampe i bryllupsgave giver du brudeparret gennemtænkt og funktionelt design - what's not to like?. Men for at være lige i øjet skal lampen passe ind i brudeparrets indretning og afspejle deres personlige stil. Så hvordan sikrer du dig at den gør det?

Er brudeparret til tidsløse klassikere eller moderne og eksperimenterende design? Og hvilket behov for belysning har de egentligt? Med vores bryllupsgave-guide får du svaret på hvilken lampe der passer allerbedst til dit brudepar - den helt rigtige lampe viser at du kender dem. Uanset om det er en pendel, bord- eller gulvlampe vil den blive værdsat i mange år fremad og være et lysende minde om den store dag for brudeparret. En lampe er for livet og den vil skabe lys og glæde i deres hverdag sammen!

FIND ALLE FORSLAG TIL DEN PERFEKT BRYLLUPSGAVE HER


DE NYE DESIGNIKONER


Med et ægteskab investerer brudeparret i fremtiden – giv dem en gave der peger ud over fortiden og direkte ind i fremtiden. Det gør de nye designikoner! De er allerede elsket af mange og vil helt sikkert også blive det af ethvert brudepar.Gräshoppa Bordlampe – GUBI

Skabt i 1947 af Greta M. Grossman i et legende og udtryksfuldt design. Bordlampen er perfekt som funktionel og æstetisk belysning på skrivebordet. Arbejder brudeparret hjemmefra eller har de en kreativ passion for et håndværk der kræver god belysning på skrivebordet? Giv dem denne moderne klassiker og skab optimale arbejdsbetingelser!

Se hele det store udvalg af lamper fra Gubi her

Caravaggio Pendel – Fritz Hansen

Caravaggio pendlerne fra Fritz Hansens er designet af danske Cecilie Manz. Med deres minimalistiske udtryk er de på rekordtid blevet moderne klassikere. Hjælp brudeparret med at indrettet en behagelig og hyggelig atmosfære omkring spisebordet med pendlerne fra Fritz Hansen.

Skab de bedste forudsætninger for mange gode fremtidige middage hos brudeparret med dem herDE FARVERIGE


Vil du gerne gå utraditionelle veje og vise brudeparret at du kender dem? Så er det bare med at vælge i mellem de mange farverige og finurlige lamper. Vælg den farve der klæder brudeparret og giv dem et farverigt minde for livet.Flowerpot VP1 - &tradition

Er brudeparret til retro og et væld af farver? Med Flowerpot pendlerne fra &Tradition kan du give dem en lampe i præcis den farve som de elsker og som passer perfekt ind i deres retorinspirerede indretning. Det er en lampe som alle elsker!

Hér gælder klicheen virkelig: Køb din nabo. Ellers risikerer du at en anden får brudeparrets knus og kram at mærke.

E27 Pendel – Muuto

De enkle og farverige pendler fra Muuto kan bruges alene eller hænges op i par. Ligegyldigt hvordan brudeparret bruger dem giver de i sig selv hjemmet et kreativt strejf. De er et kærligt minde om en sjov og fantastisk dag. Vælg den eller dem i farver som du ved brudeparret holder af.

Er brudeparret til lyst nordisk design med få kontrastfarver? Giv dem en lampe fra Muuto og vis at du kender deres smag!De skulpturelleEr brudeparret kunst- eller designinteresseret? Så vil de værdsætte disse lampers formsprog i kombination med det gode og funktionelle lys. Lamperne er hver især skulpturelle og vil – udover hinanden – give brudeparret noget smukt at kigge på i mange mange år.2097 – Flos

Den ultimative bryllupsgave! Giv brudeparret den fantastiske lysekrone fra Flos der i sig selv er en hel skulptur og glæd dem med en modernistisk nyklassiker. Lampen er skabt af den italienske designer Gino Sarfatti og de italienske rødder fornægter sig ikke - den er meget storslået og vil vække kæmpestor opsigt på gavebordet.

Forær brudeparret overdådig og skulpturel belysning fra Flos.

JWDA Bordlampe – Menu

Den skulpturelle bordlampe fra Menu fås i moderne materialer som beton og messing. Er brudeparret stilbevidste og glade for skandinavisk design? Danske Menu er garant for lige præcis det. Med JWDA bordlampen giver du en gave der vil lyse op og bidrage til brudeparrets moderne indretningsstil.

Vælg en stilsikker lampe fra Menu og giv den perfekte bryllupsgave - nemt!DE EKSPERIMENTERENDE


Har brudeparret allerede et væld af designklassikere? Giv dem noget helt nyt! De vil med sikkerhed værdsætte lampens eksperimentelle form i kontrast til deres klassikere. Det vil give deres hjem et spændende og moderne udtryk.Kizu Bordlampe – New Works

I Kizu bordlampen mødes to geometriske former på mærkværdigvis. Den klassiske nedadgående lampeskærm er vendt på hovedet og giver lampen et eksperimentelt formsprog. Den er perfekt som bryllupsgave fordi den hver dag skiller sig ud og minder brudeparret om deres store dag.

Forær brudeparret en gave de aldrig glemmer her

Oslo Wood Gulvlampe – Northern

Northerns oslo wood gulvlampe er inspireret af byens lys. Et lys der filtreres gennem byens mange bebyggelser, træer og skygger. Lampen giver et blødt og diffust lys som minder om urban light. Elsker brudeparret byens pulserede liv og lys? Så er denne gulvlampe helt perfekt.

Overrask dem med en lampe fra NorthernDE UNIKKE


Den helt unikke bryllupsgave kan man lede længe efter. For hvad giver man brudeparret der har alt i bryllupsgave? Svaret er en helt særlig lampe! Lamper spreder lys og glæde - det kan man aldrig få for meget af.Knekt i Mat Sort – Konsthantverk

Er brudeparret til kunsthåndværk og et rustikt indretningslook? Knekt lampen – som både fås i gulv- og bordversion – kunne være et rigtig godt bud på en bryllupsgave der ville falde i deres smag. Den er skabt af solide materialer og efter stolte håndværkstraditioner. Lamperne fra Konsthantverk vil tilføje noget helt unikt til deres hjem.

Se alle de unikke lamper fra Konsthantverk her

Mantis Væglampe – Schottlander

Mantis lamperne er designet af tyske Bernhard Schottlander i 1952. Med deres nærmest svævende facon er de mere aktuelle end nogensinde. Den svævende form gør dem legende i deres udtryk og giver dem et meget unikt præg. Er brudeparret altid på udkig efter unikt og anderledes design vil denne lampe helt sikkert passe rigtig godt ind hos dem.

Forær dem noget helt særligt med én af lamperne herDE INDUSTRIELLE


Kan brudeparret godt lide rå materialer som beton og messing? Måske endda krom? Vis at du kender deres smag og giv dem en industriel lampe. De er moderne som aldrig før og vil med garanti vække meget glæde og begejstring hos brudeparret.Bestlite BL6 Væglampe - GUBI

Lamperne i GUBIs Bestlite-serie er skabt af Englands første bauhausdesigner Robert Dudley Best i 1930. Med de rene linjer har væglampen tydelige referencer til Bauhaus-perioden. Den er funktionel og samtidig enorm elegant med sit simple formsprog.

Er du i tvivl om hvilken gave de skal have? Så vælg en Bestlite-lampe.

Kaiser Idell Bordlampe – Fritz Hansen

Et industrielt ikon! Skabt af Bauhausdesigner Christian Dell i 1936 og har siden sin første fremvisning været en populær repræsentant for stilen. Med sin forkromning og funktionalitet leder den tankerne hen på den historiske urbanisering og industrialisering.

Giv en Kaiser Idell til det brudepar som interesserer sig for design- og arkitekturhistorie og glæd dem med at de nu har et ægte bauhaus-ikon.UDENDØRSLAMPER


Hvis brudeparret for nyligt har anlagt have eller købt et nyt hus er udendørslamper en kærkommen gave. De er et must i enhver have eller indkørsel hvor de uundværligt lyser op når brudeparret kommer hjem. Lad brudeparret udforske de mange muligheder for hvor de skal hænge.Cube Udendørslamper – LIGHT-POINT

De små firkantede lamper bruges traditionelt udendørs, men kan også bruges i gangen eller andre steder indenfor. Glæd brudeparret med Cube Udendørslamper og lad dem selv vælge imellem de mange spændende muligheder som lamperne indbyder til. En perfekt og meget brugbar gave!

Giv brudeparret noget ingen andre har tænkt på med disse smukke udendørslamper.