Design Awards 2018 - Årets Lampe


Den 20. september løber BO BEDRE, Bolig magasinet og Costume Livings Design Awards af stablen. Blandt de mange kategorier er "Årets lampe". Én kategori som vi glæder os meget til at følge her hos Lampemesteren.

Design Awards er en prisoverrækkelse indenfor design og interiørløsninger. Allerede nu er de nominerede lamper blevet offentliggjort og de er alle meget spændende! Priserne uddeles af de tre interiørmagasiner og indenfor flere forskellige kategorier som Årets up-coming, Årets møbel og Årets læserfavorit. I hver kategori er en række nominerede produkter eller kollektioner hvor vinderen udvælges af en uvildig jury på dagen for den store begivenhed.

Prisen for Årets Lampe gives til en lampe der forener godt og innovativt design med funktionel belysning. Se nogle af de nominerede herunder og find din egen favoritlampe!

ARC – Le Klint

ARC – Le Klint

De skulpturelle designerlamper i ARC-kollektionen aktualiserer på flotteste vis Le Klints historie og tradition for foldehåndværket. Skærmene er traditionelt foldet i buer med inspiration fra Grundtvigs Kirke i København. Designstudiet Manér Studio står bag ARC-lamperne. De har skabt en bordlampe, en pendel, en gulvlampe samt en væglampe som alle kombinerer foldeskærmerne med nye former og materialer som træ og metal.

Vil du også have en moderne udgave af den klassiske Le Klint designerlampe? Køb dem her.

JOURNEY - &Tradition

JOURNEY - &Tradition

Bord- og væglampen fra &Tradition består af to geometriske figurer – en cirkel og et rektangel – som i kombination skaber en kontrast imellem det bløde og det kantede formsprog. Denne kombination giver lampen et innovativt udtryk og netop derfor er dens appel meget stor. Bag den flotte Journey lampe står Signe Hytte - en designer du skal holde ekstra godt øje med. Hun har allerede slået sit navn fast med designopgaver for flere kendte producenter og med sin unge alder kommer der med garanti endnu mere fra hendes hånd.

Er du til innovative og moderne designerlamper? Se Journey i flere farver her.

BLOSSI – Nuura

BLOSSI – Nuura

Det nye danske belysningsbrand Nuura er også at finde blandt de nominerede. Bordlampen fra Blossi-kollektionen er udvalgt på grund af dens svævende lette og elegante udtryk. Et udtryk som – sammen med materialevalget og den nye lysteknologi – gør lampen til en potentiel fremtidig klassiker. Designet er på én og samme tid innovativt og traditionelt. En smuk sammensætning!

Vil du allerede nu have fat på et fremtidigt designikon? Køb hele Blossi-kollektionen her.

TIP LAMP – Muuto

TIP LAMP – Muuto

TIP Lamp er en minimalistisk bordlampe fra Muuto. Udtrykket er simpelt og lampen er formet i et rent æstetisk design. Med den indbygget LED lyskilde er lampen perfekt på arbejdsbordet og møder på den måde fremtidens behov for arbejdsbelysning i hjemmet. En skarp og maskulin lampe som passer til enhver indretning.


Er du til skarpt formet minimalisme og effektiv belysning? Se TIP LAMP i flere støvede og skønne farvenuancer her.Hvilken lampe der vinder dette års Design Awards ved vi endnu ikke. De fire lamper er alle rigtig gode bud på en vinder og at de er nomineret i kategorien er fuld fortjent! Kig selv nærmere på kandidaterne og mange flere fantastiske lamper her.