Inspirationsbilleder af børnelamper fra vores kunderFIND INSPIRATION TIL DIN NÆSTE BØRNELAMPER HER

Når du indretter børneværelset er det ikke kun vigtig at have fokus på komfort og funktionalitet, men også belysningen i rummet. Når værelset skal anvendes til leg, er det en fordel med et energisk lys i hele rummet, mens der er behov for en varmere og måske dæmpet belysning, når det er tid til at slappe af og sove. Bliv inspireret og find din lampe til børneværelset her.

<hr><font size="+2">Den søde Miffy-lampe fra Mr. Maria</font>


Den søde Miffy-lampe fra Mr. Maria

Miffy er blevet en populær børnelampe og er flyttet ind på rigtig mange børneværelser og som det ses her, så er den også flyttet ind hos Katrines datter.

Miffy er designet af den hollandske kunstner Dick Bruna, der fortalte sin et år gamle søn historier om en lille kanin, som han havde set, mens han var på ferie i en landsby ved nordkysten, og sådan blev Miffy født. Hvis man kender Miffy – ja, så elsker man simpelthen Miffy. Selvom du ikke kender den nuttede og nørdede kanin fra Hollands bedst sælgende bøger, kan du stadig roligt invitere hende ind i dit hjem – og hun vil lyse op med sit gode humør.

Den nuttet kanin er en drøm af en lampe til børneværelset, og hvis man hellere er til isbjørnen Nanuk, Løven Lion eller Bamsen Boris, så er der en hel familie at vælge imellem. Herrerne fra Mr. Maria virkelig har formået at fremstille lamper til børneværelset, der både appellerer til voksne og børn.

Se hele serien her.

Billederne er venligst udlånt af @kdohnjensen
<hr><font size="+2">Børnelamper fra Ferm Living</font>


Børnelamper fra Ferm Living

Ferm Living skaber belysning til børneværelset, der ikke kun giver et funktionelt lys, men samtidig skaber en eventyrlig stemning i rummet. Især deres dekorativ væglampe, med en simpel silhuet skåret ud i træ, er et stort hit på børneværelset.  Fra bagsiden af lampen oplyser lyskilden væggen bagved og fremhæver lampens motiv. Det rene og klassiske udtryk passer ind i ethvert rum og vil uden tvivl falde i god smag hos de mindste.

Sæt et personligt præg på indretningen med forskellige motiver; en bil, en sky eller spændende dyremotiver. Den flotte væglampe giver et behageligt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i legekrogen eller som natlampe.

Find din favorit børnelampe fra Ferm Living her

Billederne er venligst udlånt af @bohoome (venstre) og @sageandgreige (højre)
<hr><font size="+2">Fjerlampen fra Umage</font>


Fjerlampen fra Umage

Den dekorative fjerlampe EOS fra umage, er et perfekt valg til ethvert værelse. På samme måde som den velkendte rispapirlampe, sender lampen et jævnt lys ud i omgivelserne og sikrer den gode rumbelysning. Lampens elegante og lette udtryk, tager sig smukt ud på både drenge- og pigeværelset - enten i hvis, rosa eller brun, hvor den tilfører personlighed samt et nordisk touch til indretningen.

Se Eos lampen i forskellige farver og størrelser her

Billederne er venligst udlånt af @miffyshaw (venstre) og @suashome (højre)
SE FLERE BØRNELAMPER HER