Julegaveinspiration til ham

Mangler du inspiration til at finde ud af, hvad du skal give manden der næsten har alt? Eller står du selv og mangler et par julegaveønsker på listen. Vi har samlet en masse lampe idéer, som forhåbentligt kan hjælpe og inspirere dig i den travle tid.

Her får du en liste over en masse forskellige lamper, som også er opdelt i forskellige prisklasser.

Fra 1.000 – 3.000 kr.

1.	Night Owl fra Lightyears

1.Night Owl fra Lightyears

Night Owl Bordlampen har Lightyears fås i 4 forskellige farvekombinationer. Bordlampen har en organisk og asymmetrisk form, hvilket gør det til en dekorativ lampe, som passer godt ind i det maskuline hjem.

Den fås i farverne Midnight Blue og Smokey White. Derudover er den en fleksibel lampe, da skærmen kan flyttes rundt på i 4 forskellige positioner.

Night Owl Bordlampen fås fra 1.195 kr.

2.	Reade Bordlampe fra Menu

2.Reade Bordlampe fra Menu

Reade Bordlampen har en råt og meget enkelt udtryk, som kan bruges mange steder i hjemmet. Lampen giver et rigtig godt lys og et råt udtryk, som passer godt ind i det maskuline hjem. Reade lampen fra Menu fås i 3 farver, sort, børstet stål og hvid, se dem alle her.

Reade Bordlampen fås fra 1.295 kr.

3.	Amp Bordlampe i Røg fra Normann

3.Amp Bordlampe i Røg fra Normann

Her har vi igen at gøre med en lampe, som har et råt design og udtryk. Amp Bordlampen i Røg/Sort er en flot lampe, der givet et godt lys. Det er en alsidig bordlampe, der kan placeres det fleste steder i hjemmet, hvor der lige er brug for stemningsfuldt lys.

Amp Bordlampe Røg/Sort -  1.538 kr.


4.	Pett Bordlampe fra Diesel

4.Pett Bordlampe fra Diesel

Pett Bordlampen fra Diesel, som har lavet et samarbejde med Foscarini. Det er en lampe, som kan anvendes mange steder i hjemmet, f.eks. ved sengen, skrivebordet eller i vindueskarmen. Bordlampens design har et originalt udtryk af moderne pop kultur. Pett lampen fås i 4 farver, se dem alle her.

Pett Bordlampen – 1.610 kr.


5.	Cosy In Grey fra Muuto

5.Cosy In Grey fra Muuto

Cosy In Grey Bordlampen fra Muuto er en dekorativ lampe, som giver et stemningsfuldt lys til rummet. Det er en lampe, som er perfekt at have mange steder i hjemmet, lampen kan bl.a. sættes på hylden, i vindueskarmen eller på natbordet. Det er en rigtig flot lampe, som igen har det rå udtryk.

Cosy In Grey Bordlampen – 1.695 kr.

6.	On the Edge fra Menu

6.On the Edge fra Menu

Denne multi funktionelle lampe er fra Menu, den kan bade bruges som pendel, bordlampe og gulvlampe. On the Egde lampen har et enkelt design, som gør at lyset hurtigt kan justeres i forhold til, hvor lyset ønskes.

On the Edge – 1.995 kr.


7.	Birdy Bordlampe i Sort/Messing fra Northern Lighting

7.Birdy Bordlampe i Sort/Messing fra Northern Lighting

Birdy Bordlampen er en del af en elegant serie, som både findes i gulvlampe og væglampe. Bordlampen har et modernistisk design, som står knivskarpt i farveren sort og messing. Birdy lampen er en ægte klassiker, som er blevet relanceret i 2013 af Northern Lighting.

Birdy Bordlampe Sort/Messing – 2.190 kr.

8.	Bowl fra New Works

8.Bowl fra New Works

Bowl Bordlampen fra mærket New Works giver et roligt og komfortabelt lys. Det er en moderne lampe, som har et lækkert tonet glas, der giver et røgfarvet aura. Denne fine lampe kan stå mange steder i hjemmet og pynte – se den her.

Birdy Bordlampe Sort/Messing – 2.495 kr.


9.	Dome Bordlampe i Sort fra Mater

9.Dome Bordlampe i Sort fra Mater

Dome Bordlampen er en tidløs og ikonisk lampe, som har et lækkert design. Lampen fås i to størrelser og flere forskellige farver. Det er en minimalistisk lampe, som har et lækkert design. Se alle farverne og størrelserne her.

Dome Bordlampe priser fra 1.995 kr.


10.	Jeeves Bordlampe fra Innermost

10.Jeeves Bordlampe fra Innermost

Jeeves Bordlampe fra mærket Innermost er en humoristisk og unik lampe, som både fås i pendel og væglampe. Lampen giver et varmt lys, og har et rigtig fint Gentleman design, som egner sig godt til alle steder i hjemmet.

Jeeves Bordlampe – 2.899 kr.
Fra 3.100 – 15.950 kr.

1.	Radon Bordlampe fra Lightyears

1.Radon Bordlampe fra Lightyears

Radon Bordlampen fra mærket Lightyears har et geometrisk og enkelt design. Lampen har et direkte og styret lys, hvor skærmen er justerbar. Det er muligt at styre lyset derhen, hvor man har behov for det, ved hjælp af at tage fat i skærmen og styre det således. Radon serien fås i sort og gul, og som væglampe, gulvlampe og bordlampe – se dem her.

Radon Bordlampe – 3.150 kr.


2.	Lumiere XXS Sort/Krom fra Foscarini

2.Lumiere XXS Sort/Krom fra Foscarini

Lumiere XXS Bordlampen har en højde på 40 cm og en skærmdiameter på 26 cm. Det er en rå, lækker og unik lampe, som giver et rigtig godt lys. Skærmen er mundblæst glas og stativet er af lakeret aluminium. Lumiere Bordlampen passer rigtig godt ind i de skandinaviske hjem.

Lumiere XXS Bordlampe – 3.150 kr.


3.	317 Bordlampe i Sort fra Lampe Gras

3.317 Bordlampe i Sort fra Lampe Gras

317 Bordlampen fra mærket Lampe Gras er en ikonisk lampe. Lampen har et unikt, enkelt og robust design, som er meget ergonomisk. Lampens industrielle udtryk er helt specielt og meget populært hele verden over. Se hele Lampe Gras serien her.

317 Bordlampe i Sort  – 3.975 kr.4.	Carronade Bordlampe/Væglampe i Sort fra Le Klint

4.Carronade Bordlampe/Væglampe i Sort fra Le Klint

Carronade lampen fungerer både, som bordlampe og væglampe. Det er en stilfuld lampe, som har et tidløst design. Lampen har fået sin inspiration fra støbejernskanonen, hvilket har resulteret i dette flotte design. Lampens base er i massiv valnøddetræ og lampehovedet kan vippes op og ned. Carronade lampen kan anvendes mange steder i hjemmet, f.eks. på bordet, reolen eller på væggen.

Carronade Bordlampe/Væglampe  – 3.495 kr.

5.	Knekt i Mat Sort fra Konsthantverk

5.Knekt i Mat Sort fra Konsthantverk

Knekt Bordlampen i Mat Sort/Rå Messing er en unik og rustik lampe, som har sin kærlighed hos dens materialer. Bordlampen har et lækkert og simpelt design i farven mat sort. Knekt har en højde på 80 cm og en skærmdiameter på 40 cm. Ses hele Knekt serien fra KonstHantverk her.

Knekt Bordlampen i Mat Sort/Rå Messing  – 4.290 kr.6.	Kaiser Idell i Mat Sort 6631 fra Fritz Hansen

6.Kaiser Idell i Mat Sort 6631 fra Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordlampen i model 6631, er en lampe der har håndværket i orden. Det er en lampe, som har sin kvalitet i top og udstråler originalitet. Bordlampen har et stringent rent design, og er kendt for dens karakteristiske skærm. Se hele Kaiser Idell serien her.

Kaiser Idell Bordlampe Sort Mat 6631 Luksus – 4.398 kr.


7.	RA 250 D fra Piet Hein

7.RA 250 D fra Piet Hein

RA 250 D Bordlampen fra Piet Hein er en ægte klassiker, som har et råt og unikt look. RA lampen er en smuk og harmonisk lampe, derudover giver lampen et blændfrit lys. Det er en lampe, som kan anvendes flere steder i hjemmet, og kan både bruges som hyggebelysning og læsebelysning. Se alle RA 250 D’s farver her.

RA 250 D Bordlampen priser fra 4.495 kr.


8.	AJ Bordlampen i Sort fra Louis Poulsen

8.AJ Bordlampen i Sort fra Louis Poulsen

AJ Bordlampen i Sort fra Louis Poulsen er en ægte klassiker, som er yderst populær blandt alle. Lampen er designet af selveste Arne Jacobsen og er et designikon den dag i dag. Det er en lampe, som er kendt og elsket i over 50 år. Lyset er retningsbestemt og lampehovedet kan vippes trinløst. Se alle farverne her.

AJ Bordlampen i Sort 5.195 kr.


9.	Snoopy Bordlampe Limited Edition fra Flos

9.Snoopy Bordlampe Limited Edition fra Flos

Snoopy Bordlampen Limited Edition i mat sort fra Flos har en base af marmor. Lampen er en meget simpel og har et flot, unikt design, som har en 4 trins touch dæmper. Se den flotte Limited Edition lampe fra Flos her.

Snoopy Bordlampe Limited Edition 10.995 kr.


10.	Gun Bordlampe fra Flos

10.Gun Bordlampe fra Flos

Gun Bordlampen fra Flos er en meget bemærkelsesværdig lampe, som er designet af Philippe Starck. Lampen fås både i krom og i guld og i flere forskellige versioner. Se de flotte Gun lamper her, de er helt klar værd at tage et kig på.

Gun Bordlampe Guld 15.950 kr.

Vi håber at dette har kunne gøre din juleshopping en lille smule nemmere, ellers står vi gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Glædelig jul fra Lampemesteren.