Julegaveinspiration til hende

Hvad ønsker du dig i julegave? ... Eller mangler du inspiration til, hvad du skal give din veninde, kone, kæreste?
Vi nærmer os stille og roligt juleaften, hvilket betyder julegaveshopping. Hvis du mangler inspiration til en gave der med sikkerhed vækker glæde, så er du landet det helt rette sted.

Du får her en masse gode bud på julegaver i flere forskellige prisklasser:

Fra 349 - 3.000 kr.

1.	Carrie i Hvid fra Menu

1.Carrie i Hvid fra Menu

Carrie lampen er en rigtig fin lampe, som er super transportabel. Lampen er opladelig, hvilket gør det muligt at medbringe den alle steder. Inspiration bag designet ligger i det dansk ord ”hygge”. Der er et utal af muligheder med Carrie lampen fra Menu, lampen kan bruges ved natbordet, skrivebordet eller som erstatning for stearinlysene på spisebordet.

Carrie Bordlampen i hvid – 995 kr.


2.	Bollard Lamp Askefarvet fra Menu

2.Bollard Lamp Askefarvet fra Menu

Bollard lampen er en funktionel lampe, som kan benyttes som pendel, bordlampe og gulvlampe, man bestemmer helt selv. Lampen er fremstillet i silikone, og findes i flere forskellige farver, se dem alle her.

Bollard Lampen priser fra 559 kr.


3.	Bristol i Beton fra Frandsen

3.Bristol i Beton fra Frandsen

Bristol Bordlampen er en moderne og flot lampe, som giver et flot lys. Lampen fås i beton, marmor, kobber og messing – se dem alle sammen her.

Bristol Bordlampen priser fra 349 kr.


4.	Follow Me fra Marset

4.Follow Me fra Marset

Follow Me lampen fås i 2 størrelser, det er en flot og dekorativ lampe, som du kan tage med dig overalt. Lampen er opladelig og et fuldt batteri kan holde op til 20 timer. Den har en mat hvid farve, og et stilfuldt og let design. Follow Me er meget fleksibel og pynter både indendørs og udendørs områder. Se begge størrelser her.

Follow Me priser fra 999 kr.

5.	Milk fra &tradition

5.Milk fra &tradition

Milk er en nuttet lille mælkeskammel, som er blevet til en flot bordlampe. Bordlampen er meget populær, og ses i flere skandinaviske hjem. Milk lampen kan dæmpes og placeres lige der, hvor der er behov for ekstra lys. Den fås både i naturtræ, mørkolieret træ og sort – se dem alle sammen her.

Milk priser fra 995 kr.


6.	NH1217 fra Artemide

6.NH1217 fra Artemide

NH1217 er en lille lampe, som giver et stemningsfuldt og blødt lys. Det er en sjov lille lampe, som har mange funktioner og er meget fleksibel, da den både kan hænges og placeres der, hvor man skulle have lyst til det. Se den her.

NH1217 lampen fra Artemide – 1.500 kr.7.	Flowerpot VP3 i Mat Sort fra &tradition

7.Flowerpot VP3 i Mat Sort fra &tradition

Flowerpot VP3 Bordlampen er generelt en meget populær lampe, men da den matte sort udgave kom på banen, så vi en endnu større efterspørgsel. Bordlampen er inspireret af 60-70’ernes Flower Power tid og er en meget stilfuld lampe. Flowerpot VP3 fås i mange forskellige og flotte farver – se dem alle sammen her.

Flowerpot VP3 – 1.995 kr.

8.	The Standard fra Menu

8.The Standard fra Menu

The Standard Bordlampen er en meget smuk lampe, som fint kan stå mange steder i hjemmet. Lampen er produceret i glas og giver et varmt blødt lys til dens omgivelser. Det er en virkelig fin lampe, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Se hele The Standard serien her, som både består af bordlamper og pendler.

The Standard priser fra 1.495 kr.


9.	Caravaggio Read fra Lightyears

9.Caravaggio Read fra Lightyears

Caravaggio Read Bordlampen er søster til den kendte Caravaggio serie fra mærket Lightyears. Den klassiske skærm kan vippes, hvorledes at lyset styres i den retning, som der ønskes. Den lille kompakte fod gør det muligt at stille bordlampen mange steder i hjemmet. Se hele Caravaggio Read serien her.

Caravaggio Read priser fra 1.496 kr.


10.	Panthella Mini fra Louis Poulsen

10.Panthella Mini fra Louis Poulsen

Panthella Mini er en ægte designklassiker fra Louis Poulsen. Den kan bruges hvor som helst i hjemmet og fås i 11 smukke farver. Designeren bag er Verner Panton, som er kendt for mange af hans flotte designs. Se alle Panthella Mini lamperne her.

Panthelle Mini priser fra 2.795 kr.11.	Baby Dome i Alu fra Mater

11.Baby Dome i Alu fra Mater

Baby Dome fra Mater er en prisvindende lampe, der er designet af Todd Bracher. Det er en tidløs og ikonisk lampe, som giver et blødt og varmt lys. Se alle Baby Dome farverne her.

Baby Dome -  2.495 kr.
Fra 3.995 kr. til 5000 kr.  

1.	Yuh fra Louis Poulsen

1.Yuh fra Louis Poulsen

Yuh Bordlampen fra Louis Poulsen, det er en flot, enkelt og fleksibel lampe. Lampens lys er retningsbestemt, nedadrettet og blændfrit, derudover kan lampen dæmpes. Se hele Yuh serien her.

Yuh serien priser fra 3.495 kr.2.	IC T1 Low Messing fra Flos

2.IC T1 Low Messing fra Flos

IC T1 Low Messing fra mærket Flos er en enkelt lampe, som har et elegant design. Lampen fås både i messing og i krom. Derudover findes IC serien, som gulvlampe, bordlampe, væglamper og pendler – se dem alle sammen her.

IC serien fra Flos priser fra 2.600 kr.


3.	Mutatio Bordlampe fra Le Klint

3.Mutatio Bordlampe fra Le Klint

Mutatio Bordlampen er en minimalistisk lampe, som er blevet inspireret af de geometriske former. Lampen har en flot mat lakering på ydersiden, der fremhæver den flotte og elegante design.

Mutatio Bordlampe – 3.995 kr.4.	Kaiser Idell 6556 i Mat Sort fra Fritz Hansen

4.Kaiser Idell 6556 i Mat Sort fra Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordlampen er en unik, elegant og smuk lampe, som er kendt for dens flotte skærm. Derudover kan man altid regne med at man har med top kvalitet og håndværk at gøre med, når det er lamper fra Fritz Hansen. Denne Kaiser Idell model kan, som noget helt specielt tiltes 15 grader bagud og 18 grader forud.

Kaiser Idell Bordlampe Sort Mat 6556-T – 3.500 kr.


5.	317 Bordlampe Sort fra Lampe Gras

5.317 Bordlampe Sort fra Lampe Gras

317 Bordlampen i Sort fra mærket Lampe Gras er helt unik med dens flotte former og lækre design. 317 Bordlampen har et industrielt design, som emmer af kvalitet og godt håndværk. Lampens skærm fås i flere farver, se dem alle sammen her.

317 Bordlampe priser fra 3.975 kr.


6.	Mantis BS3 fra Schottlander

6.Mantis BS3 fra Schottlander

Mantis BS3 Gulvlampen fra Schottlander er en elegant industriel lampe, som et flot design. Det er en lampe, som er perfekt til mange steder i hjemmet, men især hvis man har en elevationsseng, da lampen er så fleksibel og funktionel.

Mantis BS3 – 4.450 kr.7.	PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen

7.PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen

PH 2/1 Bordlampen fra Louis Poulsen er en ægte klassiker og et designikon verden over. Bordlampen udsender et nedadrettet lys, og er designet ud fra princippet om et reflekterende flerskærmssystem. Dette skaber en harmonisk lamper og et blændfrit lys.

PH 2/1 Bordlampen – 4.295 kr.8.	Bestlite BL1 Bordlampe fra Gubi

8.Bestlite BL1 Bordlampe fra Gubi

Bestlite BL1 Bordlampen fra Gubi er en minimalistisk og perfekt lampe, som passer ind på ethvert hjemmekontor, kreativt hjørne eller ved sengebordet eller i stuen. Der er mange muligheder med dette designikon fra Gubi. Det er en lampe, som er kendt verden over, og der drejes ofte paralleller mellem Winston Churchill og denne lampe.

Bestlite BL1 Bordlampe priser fra 4.095 kr.Vi håber at dette har kunne gøre din juleshopping en lille smule nemmere, ellers står vi gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Glædelig jul fra Lampemesteren.