LED lamper og LED belysning

Se vort store udvalg af LED lamper og LED belysning her.

Hvis du leder efter en LED lampe, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af LED lamper både i et super moderne design og til det mere klassiske hjem.

LEDs mange fordele

Da de ikke afgiver infrarød eller ultraviolet stråling er de perfekte for museerne med tanke på belysningen af malerier, der er meget lysfølsomme.

En LED lampe giver også en bedre belysning, idet den har en bedre lysfordeling. Det betyder igen, at du har behov for færre lyskilder.
<!---6--->


LED lamper er også perfekte til udendørsbelysning. Soho W1 LED væglampe fra Light Point er et godt eksempel herpå. Den giver et behageligt lys, der byder dig velkommen, men samtidig skarpt nok til at yde dit hjem en større sikkerhed. Fås i flere farver.
<!---7--->

Til venstre ses Pirce LED Loftlampe fra Artemide med sin indbyggede LED lyskilde. Det bløde lys rettes opad i en magisk effekt og er ideel som hyggespreder.

Tænk på miljøet og spar penge

Du kan naturligvis også købe enkelte LED el-pærer, som udmærker sig ved at være kraftigt energibesparende - helt op til 80% - set i forhold til den traditionelle pære. Det er ikke kun en økonomisk fordel for dig, men at investere i LED belysning giver også mange miljømæssige fordele.

LED lys indeholder ingen giftige elementer, hvilket betyder, at miljøet bliver skånet ved bortskaffelse. En LED pære holder også op til 6 gange længere end andre el-pærer.

Du finder LED lamper både som væglamper, bordlamper, gulv- og standerlamper og loftlamper.