Mazo Bordlamper

Det danske designbrand Mazo præsenterede deres første kollektion indenfor belysning i foråret 2019 – samme tid som brandet blev lanceret. De har fokus på at skabe tidløst design – ikke kun indenfor belysning, men også indenfor møbler. Deres kollektioner tager udgangspunkt i ikoniske internationale designklassikere, samt de skjulte perler der oprindeligt kun blev produceret i et lille antal. Med inspiration fra nordiske materialer og de japanske traditioner indenfor keramik, er deres lampekollektion udført i elegant og simpelt benporcelæn, kombineret med robust formspændt egetræ.

Det samme gør sig gældende når vi ser på deres 16PLUS bordlampe fra kollektionen af samme navn. Det kurvede træ passer perfekt til den fine skærm i porcelæn, som både lader lyset skinne igennem og skåner øjnene for at blive blændet. Lampen 16PLUS blev oprindeligt designet i 1979 i forbindelse med en udstilling på Designmuseum Danmark. På trods af 40 år på bagen, passer lampens design perfekt ind i den moderne indretning, hvor det stemningsfulde lys og naturens materialer, får megen opmærksomhed.
16PLUS Bordlampe Hvid - Mazo
Før DKK 2.495,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.