TIVOLI LIGHTS Pærer

Gennem et nyt samarbejde blænder Tivoli og lysfirmaet e3light op for en ny tradition som vil tænde masser af lysende øjeblikke i hverdagen. Hele året rundt. Med TIVOLI LIGHTS-serien er ambitionen at give inspiration og lyst til – med eksklusivt og funktionelt lysdesign – at skabe eventyrlige stemninger ude i de danske hjem.

Kernen i TIVOLI LIGHTS designfilosofi udspringer af den skandinaviske designtradition med sit krav om gennemført kvalitet og finish, som også er yderst populær i udlandet. Samtidig er deres mission at inspirere danskerne og resten af Norden til at bruge deres stilrene og eksklusive lyskæder og andre kreative løsning i både vinter- og sommerperioden.

TIVOLI LIGHTS serien er specialudviklet til brug i private hjem og spænder fra det diskret klassiske til dekorative designs med smukke og sjove detaljer. Målet er, at lys og lamper skal være enkle, nemme og inspirerende at bruge i indretningen uanset sæson.

Herunder finder du pærer fra Tivoli Lights.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.