Tonone Væglamper

Tonones fascination for traditionel mekanik, fungere som deres inspiration i deres design. Det ses tydeligt i deres Bolt lampeserie, som er designet med udgangspunkt i en simpel samlemekanisme. Lampen kan derfor let indstilles ved hjælp af den medfølgende ’Tonone Umbraco-nøgle’, så den skinner i den retning man ønsker. Funktionen bliver derved en del af designet, som får et industrielt og råt look – perfekt som kontrast til de lyse og feminine i den skandinaviske indretning.

I den moderne indretning er der øget fokus på belysning. De funktionelle lamper er derfor blevet særdeles populære i hjemmet, hvor de opfylder ethvert belysningsbehov. De bliver ofte anvendt som læse- eller sengelampe, og er samtidig blevet et hit i køkkenet, hvor den lyser op over det fortrukne arbejdsområde. Med Bolt væglampen, kan få den optimale belysning i et maskulint og samtidig smukt design uanset hvor i hjemmet du ønsker det.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.