Frederik Bagger
Type
1 stk
2 stk
Farver
3 stk
Materiale
3 stk

Frederik Bagger

I 2014 så designfirmaet Frederik Bagger dagens lys og har siden hen stormet frem!

Grundlæggeren og manden bag navnet er søn af den kendte designer Erik Bagger, og har fået god stil og æstetik ind med modermælken.

Frederik Bagger er kendt for sine glas i smukt og elegant design, som passer ind i den nutidige og minimalistiske stil, men med klare referencer til fortidens Art Deco periode. Glas og porcelæn fra Crispy Serien, er en klassiker i mange hjem og har skabt stor succes for Frederik Bagger.

Men nu kaster Frederik Bagger sig over noget helt nyt, nemlig lampedesign! Med Serien AIR, har Frederik Bagger designet 3 smukke og klassiske lamper, som vil passe ind i ethvert hjem! Alle lamper er industrielle og rolige i deres udtryk og vil gøre det fantastisk, hvor end de placeres.

Se alle lamperne fra Frederik Bagger herunder.

Mere om Frederik Bagger

Frederik Bagger er søn af den kendte designer Erik Bagger, og det stod hurtigt klart, at sønnen ville gå i farens fodspor.
Efter en årrække som ansat ved farens firma, blev Frederik Bagger som 26-årig i 2014 enig med sig selv om, at han ville gå egne veje og starte sit eget firma.
Det startede med en serie af smukke glas, blandt andet serierne Crispy og Signature. Glassene har fået stor succes, og kombinationen af høj kvalitet, smukt design og en fornuftig kvalitet, har gjort Frederik Bagger til en stor succes.
Nu har Frederik Bagger kastet sig over design af lamper, og har med kollektionen AIR, skabt nogle flotte og æstetiske lamper, som passer ind i ethvert hjem.  

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven