Flos byder på smukt, nyt originaldesign fra 2023: Bilboquet Bordlampe i tre flotte farver

2. maj 2024
Flos byder på smukt, nyt originaldesign fra 2023: Bilboquet Bordlampe i tre flotte farver
Den italienske designvirksomhed har gjort det igen! I et frugtbart samarbejde med den fransk-canadiske designer Philippe Malouin har Flos skabt en skøn designerlampe med et gennemført koncept, et velgennemtænkt udseende, en anvendelsesorienteret indretning og en bæredygtig sammensætning, der tikker alle boksene af for den ideelle, moderne lyskilde. Bilboquet fanger øjet med sit formorienterede udseende: Lampens cylindriske base og lampehoved, det magnetiske kugleled og den lange ledning i en matchende farve. Det hele spiller perfekt sammen i en skøn konstruktion, der samtidig er et nik til det franske boldspil bilboquet, som lampen er inspireret af og har sit navn fra. Kugleleddet kan drejes i alle retninger, så man kan justere lampehovedet og dermed retningsbestemme lyset med yderste præcision. Dette er især en fordel, da lampen afgiver en fokuseret, direkte belysning. Lampen er bestykket med en GU10-fatning, der sidder forholdsvis tæt på lysudgangen for enden af det cylindriske lampehoved, så lyset kan skinne effektivt og målorienteret, hvilket gør Bilboquet perfekt som arbejds- eller læselampe. Alternativt kan man lade lampehovedet pege ind mod væggen, så der opstår en behagelig, indirekte accentbelysning.

Bordlampen har en smuk, ensfarvet overflade, der understreger dens designorienterede fremtoning. Den kommer i tre forskellige farvevarianter, hver med en nøje udvalgt nuance, som gør lampen nem at integrere i indretningen.

Samtidig kan lampens design prale af at være sammensat af genbrugsmaterialer: Hovedet og basen er fremstillet af genanvendt polykarbonat, der opstår som biprodukt under produktionen af papir. Lampen er samlet helt uden brug af lim, hvorfor alle dens enkeltdele kan skilles ad, når lampens levetid er forbi, og genbruges i fremtiden.

Du finder alle de smukke varianter af Bilboquet fra Flos lige her!