IQlight

IQlight

IQLight er designet af danske Holger Strøm i 1972.

Holger Strøms store passion var geometri, logik og rumlighed. Denne lidenskab blev anlagt i 1950’erne, da han som helt ung læste en artikel i datidens elskede magasin ’Det Bedste’, om Richard Buckminster Fuller – en amerikansk arkitekt og ingeniør, som blev berømt for sin konstruktion af den ’Geodætiske Kuppel’. Holger Strøm ønske var at designe en lampe, hvor forbrugerne selv var herres over slutproduktet, og hvor materialeforbruget var minimalt. Holger var og er egentligt emballage designer, og emballagen til IQLight vandt faktisk også en designpris i 2001.

IQLight er en skøn og geometrisk lampe, som vil se skøn ud over spisebordet, i hjørnet af stuen eller på værelset, og dens enkle men stadig meget interessante udseende passer perfekt ind i tidens trend.

Lampen er opbygget af 30 rombe-formede stykker, som sat sammen giver den flotte runde form. Det er muligt at tilkøbe flere lameller, så man kan bygge lige præcis den lampe man gerne vil have.

Se IQLight lamperne herunder.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven