IQlight

IQLight er designet af danske Holger Strøm i 1972.

Holger Strøms store passion var geometri, logik og rumlighed. Denne lidenskab blev anlagt i 1950’erne, da han som helt ung læste en artikel i datidens elskede magasin ’Det Bedste’, om Richard Buckminster Fuller – en amerikansk arkitekt og ingeniør, som blev berømt for sin konstruktion af den ’Geodætiske Kuppel’. Holger Strøm ønske var at designe en lampe, hvor forbrugerne selv var herres over slutproduktet, og hvor materialeforbruget var minimalt. Holger var og er egentligt emballage designer, og emballagen til IQLight vandt faktisk også en designpris i 2001.

IQLight er en skøn og geometrisk lampe, som vil se skøn ud over spisebordet, i hjørnet af stuen eller på værelset, og dens enkle men stadig meget interessante udseende passer perfekt ind i tidens trend.

Lampen er opbygget af 30 rombe-formede stykker, som sat sammen giver den flotte runde form. Det er muligt at tilkøbe flere lameller, så man kan bygge lige præcis den lampe man gerne vil have.

Se IQLight lamperne herunder.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.