Shoichi Uchiyama
Type
6 stk
Farve
3 stk
3 stk
Materiale
6 stk
Mærke
3 stk

Shoichi Uchiyama

Født: 1947
Kendte værker: Enigma pendlerne fra Louis Poulsen
Uddannelse: Designer  

Historik
Shoichi Uchiyama etablerede sit eget firma "Shoichi Uchiyama Design Office", i 1977. Hans speciale var lysdesign. Shoichi Uchiyama's udtryksform og design er er inspireret af den minimalistiske japanske æstetik og fremstår dermed meget stringent og funktionelt.

Shoichi Uchiyama er flere gange blevet belønnet for sine designs. I 1984 fik han "Good Design Award" i Japan, i 1985 fik han tildelt "IF Award" i Tyskland, Denne ligeledes i 2004 for Enigma 425, i 2006 fik han tildelt "ARC" for bedste produkt og ligeledes "IF Award"med Enigma 825.

Enigma-serien, er ifølge ham selv, et forsøg på at opnå ”et blødt og blændfrit lys, variation af lysstyrken, skønhed i gradueringen og et behageligt lys, der giver os en følelse af velvære.”


Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven