TIVOLI LIGHTS

Igennem 150 år har Tivolis lysmestre udviklet og raffineret den eventyrlige stemning, som du finder i Tivoli. Erfaringerne er brugt til at skabe en række unikke kvalitetsprodukter – som på alle måder vil lyse din hverdag op. Med TIVOLI LIGHTS kollektion af lys- og dekorations produkter kan du året rundt skabe dine egne magiske stemninger i hjemmet. Fra en diskret elegance over varme og hygge til en klar og strålende stemning af fest og farver. Enkelt, nemt og smukt.

Gennem et nyt samarbejde blænder Tivoli og lysfirmaet e3light op for en ny tradition som vil tænde masser af lysende øjeblikke i hverdagen. Hele året rundt. Med TIVOLI LIGHTS-serien er ambitionen at give inspiration og lyst til – med eksklusivt og funktionelt lysdesign – at skabe eventyrlige stemninger ude i de danske hjem.

Kernen i TIVOLI LIGHTS designfilosofi udspringer af den skandinaviske designtradition med sit krav om gennemført kvalitet og finish, som også er yderst populær i udlandet. Samtidig er deres mission at inspirere danskerne og resten af Norden til at bruge deres stilrene og eksklusive lyskæder og andre kreative løsning i både vinter- og sommerperioden.

TIVOLI LIGHTS serien er specialudviklet til brug i private hjem og spænder fra det diskret klassiske til dekorative designs med smukke og sjove detaljer. Målet er, at lys og lamper skal være enkle, nemme og inspirerende at bruge i indretningen uanset sæson.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.