Wallpipe

Wallpipe er et minimalistisk, råt og ikke mindst bæredygtigt valg, der giver personlighed og identitet i din indretning. De håndlavede lamper er lavet, ved at genanvende brugte vandrør og give dem helt nyt liv. Tre ting er vigtige i WallPipe, når der skal tænkes nye produkter – klima, bæredygtighed og danske leverandører. Når du køber et produkt fra Wallpipe, får du et helt unikt produkt. Indehaveren Lisbeth Grove Mikkelsen, fik for alvor succes med hendes design, da hun deltog i det danske Løvens Hule på DR1. Hendes idé startede med et kreativt hjemmeprojekt med en væglampe, men blev pludselig til en virksomhed, der desuden byder på bordlamper, pendel og lysestager.

De genbrugte vandrør har hver deres fortid og historie, hvilket giver den individuelle patinering af hver enkel del. Det betyder at der ikke findes to lamper der er ens. Lamperne passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor der er fokus på bæredygtighed, personlig stil og enestående design.

Se eventuelt udvalget af Wallpipe Boligtilbehør her
DeskPipe Bordlampe Black - WallPipe
Før DKK 1.599,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter

Wallpipe lamper - fra kreativt hjemmeprojekt til virksomhed

Lisbeth Grove Mikkelsen var netop flyttet i hus og havde ikke økonomi til de lamper hun drømte om. Da hendes søn for tredje gang på én uge kom med spørgsmålet; ”Moar, hvad skal vi have til aftensmad?” på grund af manglende lys ved middagsbordet, satte Lisbeth sig for selv at kreere lamper.

Med inspiration fra et boligprogram, gik hun i gang med at lave to væglamper af nogle gamle vandrør hun havde liggende. Den ene blev sat op i hjemmet, mens den anden blev brugt i forbindelse med et studieprojekt. I løbet af seks dage skulle hun og nogle medstuderende få 500 kroner til at vokse og hurtigt fik de sat den overskydende lampe til salg på Facebook. I løbet af første dag havde de solgt 10 stk. og 5 stk. mere den efterfølgende dag. Til stor overraskelse fik Lisbeth en ordre på 65 lamper, i forbindelse med en renovering af et Hotel i Århus - Det blev starten på Wallpipe.

Hvis du så Løvens Hule i januar 2020, så kender du måske allerede de fantastiske flotte lamper af gamle vandrør. Wallpipe blev grundlagt i september 2018 og fik for alvor fart over feltet, efter Lisbeth havde præsenteret hendes idé for løverne, der gav anledning til et samarbejde med Christian Arnstedt.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.