Zoolight Lamper

De søde små dyr fra Zoolight er designet af Ramin Razina og videre udviklet sammen med Claudio Santambrogio som er indehaver af Intermezzo. Idéen med Zoolight var at fremstille design lamper til børneværelset. Lamper som var børnevenlige og med et smukt og innovativt design. Det er som en helt zoologisk have med de mange forskellige dyr.

Claudio fra Intermezzo begyndte at importere lamperne i 1999 og har siden hjulpet med at udvikle happylight til det de er idag. I 2011 kom minizoolight også på markedet. Disse lamper har lysdioder der kan skifte mellem 7 forskellige farver. Lige noget for de mindste, som syntes det er helt fantastisk selv at kunne vælge farven på sit lys.
Zoolight Bamse Væglampe - Intermezzo
Vejl. pris DKK 590,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter

Mere om Zoolight børnelamper

Lamperne fra Zoolight har et univers af børnelamper, der takket være deres søde udtryk tiltrækker en masse opmærksomhed. De har langsomt fundet vejen ind i børneværelserne i Danmark og resten af verden. Zoolight bringer liv og glade dage til børneværelset - det er en god måde at bringe noget unikt, men samtidig underholdende der kan pynte dit barns børneværelse.

Zoolights produktsortiment bliver større med tiden, og består af både pendler, væglamper og bordlamper, som hver især kommer i et nuttet design, som forestiller dyr. De søde, nuttede og enestående børnelamper kan fungere, som både pynt og belysning til værelset.

Elefanten fra Zoolight


Elefanten er en af de meget populære lamper og den mest solgte i Danmark, der er iblandt Zoolight’s sortiment. Elefant lampen er udstyret med to lysfunktioner, som er dagslys og natlys, og samtidig med dette er lamperne børnesikret. Lampen kommer med en LED lyskilde, der gør at lampen ikke blænder, men udsender et blødt og behageligt lys. Lampen kan købes i to forskellige størrelser, som gør det let at indrette børneværelset med.

Mangler dit barns værelse noget ekstra? Eller hvad er dit barns yndlingsdyr? Find det blandt Zoolights kæmpe univers af dyrelamper, der pynter værelset så hyggeligt.

Designet er ligeledes lavet med udgangspunkt i, at lamperne skulle være børnevenlige og dermed skulle sikkerheden være i orden. De er derfor fremstillet i blød plast, som ikke så let går i stykker og alle bordlamper og de fleste af væglamperne har indbygget LED, så lampen ikke bliver varm.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.