Jordnære nyheder fra &tradition

19. juni 2019
Jordnære nyheder fra &tradition
I 2019 ser vi flere og flere jordfarver i indretningen. Trenden går i retningen af varmere, hyggeligere og mere indbydende indretninger frem for kolde rum i neutrale farver og vi trækker fortsat naturen med ind i indretningen. &tradition har lanceret nyheder, der passer perfekt ind i netop de tendenser.

Fra lampeserien Bellevue af Arne Jacobsen, kommer den klassiske og elegante Bellevue AJ7 Gulvlampe i tre nye farver; kobberbrun, olivenbrun og støvet blå, som passer perfekt ind i hjemmets jordfarver. Alle tre med en fleksibel hals af messing, som giver varme til hjemmet og passer perfekt ind i den nordiske stil.

Setago JH27 er en togo-lampe og champignon-formet bordlampe, der inviterer til at man tager den med rundt i hjemmet, hvor man har behov for en hyggelig belysning. Ligesom formen, har farverne hentet inspiration fra naturen; mørk blå/sand, rustbrun/grøn og lys brun/skovgrøn, som endnu engang rammer plet i forhold til den nordiske stil.

En mere elegant nyhed fra &tradition er den nye Blown SW6 Bordlampe. Den mundblæste glasskærm har trukket inspiration fra naturens bær og frø – i særdeleshed fra et hindbær. Med en fod af sort marmor oser lampen af kvalitet og man har igen trukket naturen med ind i indretningen.

Som en lækker kontrast til jordfarverne kommer P376 Pendlen i aluminium og hvid. Det klassiske design støtter op om den hyggelige og indbydende stemning, ved at sprede et nedadgående intimt lys over spisebordet.

Fire fantastiske nyheder fra &tradition, som alle støtter op om den afslappede stemning og nordiske stil, der fortsat hitter i hele verden.

Se alle nyheder fra &tradition her