Gør hverdagen lidt sjovere, med en anderledes lampe fra SELETTI – Nyt brand i Shoppen

3. oktober 2019
Gør hverdagen lidt sjovere, med en anderledes lampe fra SELETTI – Nyt brand i Shoppen
Et absolut spændende og anderledes mærke er netop landet i shoppen – Seletti. Det italiensk brand, kendetegnes ved deres legende design, der er inspireret af genstande fra hverdagen. De usædvanlige kombinationer, med en enestående reference mellem pop-art, kunst og personlighed bygger på en ukonventionel tankegang.

Med Seletti har du mulighed for at få en unik og personlig belysning i din indretning. Tag for eksempel Bouche Bordlampen - En bordlampe der er inspireret af apotekerflasken. Den gulbrune glasflaske, er i forbindelse med nutidens retrobølge, blevet et dekorativt element i mange hjem. Designeren Alessandro Zambelli, har her kombineret den simple flaske med nyere teknologi, ved at placere en lille spiralformet neonrør indeni flasken. Flaskens lys skinner gennem det farvede glas og giver et særligt stemningslys.

Derudover kan du få selskab af flere lamper, der er inspireret af dyreverdenen; Monkey Lamp, Bird Lamp og den lille Mouse Lamp. De er alle tre designet af Marcantonio Raimondi Malerba og er et fremragende eksempel på dekorativt design, med personlighed og humor. Derudover skaber dyrene en hyggelig, tryg og afslappende stemning i hjemmet, som er et must i en travl hverdag.

Ingen Monkey Lampe uden en Banana Lampe


Især den uimodståelige lille abe med den lysende pære i hånden, har fået meget stor opmærksomhed. Den holder dig ved selskab of samtidig er den et udtryk for vores ønske om en glad hverdag uden bekymringer.

Naturligvis har Seletti også en lampe der er inspireret af tidens mest populære frugt - Banana Lamp! Designerduoen Studio Job, har i mere end 15 udviklet moderne design med et personligt udtryk. De passer let ind i Selettis kunstneriske univers, med deres kreativitet og evne til at skabe iøjefaldende interiør. Deres ikoniske og tegneserie-lignende stil, bringer smil frem på læben og deres bananlampe er ingen undtagelse.

Made In Italy


Seletti blev grundlagt i 1964 af Romano Seletti og ejes i dag af hans søn, Stefano Seletti. Det hele startede som et mindre importvirksomhed, der solgte tinkopper, stråmåtter, plastdue mm. på de små lokale markeder i Italien. Da Stefano blev ansat i firmaet som 17årig, udviklede han hurtigt sin egne idéer. De gik primært ud på at erstatte de ordinære genstande i vores hverdag, med usædvanlige og dekorative objekter – begyndelsen på det karakteristiske udtryk, der er kendetegnet for Seletti i dag.

Uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, der hører til ”Made In Italy” mærket, er der stor fokus på forbedring, innovation og originalitet. Seletti er absolut et af de brands der skiller sig mest ud fra mængden.

Skab personlighed i din indretning med en ekstravagant Seletti lamper. Du finder vores udvalg her.