Støt op om Knæk Cancer 2019 med Lampemesteren

18. oktober 2019
Støt op om Knæk Cancer 2019 med Lampemesteren
Knæk cancer er blevet en ugen, hvor vi har tradition for at hjælpe hinanden og gøre lidt ekstra i kampen mod Cancer. Det er blevet en folkesag, noget der giver os følelsen af fællesskab og håb til mange af dem, der har sygdommen tæt inde på livet. Siden 2012 har Kræftens Bekæmpelse modtaget penge til vigtig forskning, som ikke kunne være sat i gang uden Knæk Cancer.

Den vigtige sag, får generelt en masse opmærksomhed i uge 43, hvor både konkurrencer og auktioner kommer til at præge Lampemesterens Facebook-side. I samarbejde med leverandører, er vi kommet op på mere end 50 designerlamper, der skal have et nyt hjem i løbet af ugen. Hele fire spændende hovedpræmier, er sat på højkant ved lodtrækning fredag den 25. oktober. Man deltager automatisk i konkurrencen, når man donerer minimum 50 kroner til Lampemesterens Knæk Cancer nummer via MobilePay 49430.

Spil med og støt på Lampemesterens Facebook-side


Minimum to gange dagligt, har du mulighed for at ringe ind til Gitte og Anette, når de sender live på vore Facebook-side. Her kan du deltage i konkurrencer, hvor du enten skal have heldet med dig i lykkehjulet, finde to ens i vendespil eller slå en 6’er med terningen. Eneste krav for at deltage i konkurrencen er, at du donerer minimum 50 kroner til indsamlingen, så har du muligheden for at vinde en lækker designerlampe.

Hver dag tænder vi et lys, til støtte for dem der er ramt af cancer og for at mindes dem vi savner. Det deler vi med jer på Facebook, hvor der i samme forbindelse sætter vi gang i auktionen af en lækker designerlampe. Det sker hver dag omkring middag og hver en krone fra hammerslagene går naturligvis til Knæk Cancer.

Derudover bliver der hele ugen afholdt events i Butikken på Birkmosevej 18, 6950 Ringkøbing. Du kan blandt andet prøve kræfter med LE KLINTs udfordrende foldeteknik eller se hvordan den populære VP Glope af Verner Panton bliver samlet. Der vil desuden være auktion på VP Glopen og to lamper fra LE KLINT. Som noget ekstra i butikken, kan man købe en 2-pak LED-pærer fra GN Belysning til 50 kroner, hvor hele beløbet går direkte til Knæk Cancer.

I samarbejde med NørgaardNørgaard, har vi fået lavet de lækreste plakater, som kun bliver solgt i forbindelse med Knæk Cancer i uge 43. De er tilgængelige på webshoppen og i butikken og alt overskuddet herfra går ligeledes direkte til indsamlingen.

Til fordel for Knæk Cancer


Hos Lampemesteren er det tredje år vi er med til at bringe fokus på cancer og deltager i Knæk Cancer indsamlingen. Det er en vigtig sag, der fylder meget for mange og vi glæder os til at kunne støtte indsamlingen.
Følg med på Lampemesterens Facebook-side, så du ikke går glip af vores konkurrencer og livevideoer, når vi støtter kampen mod cancer.