Nyt mærke på shoppen - MADE BY HAND

25. oktober 2019
Nyt mærke på shoppen - MADE BY HAND
Vi har fået et rigtig lækkert mærke på shoppen, som ikke bare laver designerlamper, der er funktionelle og smukke i hjemmet, men også hylder de skandinaviske håndværkstraditioner. Det danske designmærke skaber autentiske og holdbare produkter, der er fremstillet af lokale håndværkere.

Med udgangspunkt i den velkendte værkstedslampe Workshop Pendel, blev Made By Hand grundlagt i 2014. Efter mere end et års overvejelser omkring materialevalg, produktion og design, lagde de ud med at lancere værkstedspendlen i 5 forskellige størrelser og i mange forskellige moderne farver. Det tidløse design af A. Wedel-Madsen blev designet i 1951, med det stilrene og industrielle design er fortsat en sikker vinder i den skandinaviske indretning.

Den gamle håndværkstradition; Strik, har været inspiration for Knit Wit serien, der har en meget karakteristisk skærm af tynd strik. Gennem mønstret i garnet skinner et blødt og behageligt lys, som giver en hyggelig og rolig stemning i hjemmet. Derudover er Keramikhånsværker repræsenteret med Porcelight serien, der har en hvid og porcelænskærm, mens metalhåndværket ses i den funktionelle Petite Machine serie.

Se hele vores udvalg af spændende lamper fra Made By Hand her, hvor både pendlen, bord-, gulv- og væglampen indgår i sortimentet. Med made By Hand lamper, har du mulighed for at gennemføre den skandinaviske stil i hele din indretning.

Tidløs personlighed og smukke detaljer er gennemgående i deres design, hvor man tydeligt ser deres passion for godt håndværk og skandinavisk design. Alle materialer er omhyggeligt valgt, med fokus på at skabe langtidsholdbare produkter af høj kvalitet.

Læs mere om Made By Hand brandet her.