NYHED - Angel Uriel og Gabriel – Projekt Love & Light

4. december 2019
NYHED - Angel Uriel og Gabriel – Projekt Love & Light
Designeren Tine Mouritsen, er blevet inspireret af hendes store kærlighed til julen, da hun designe ANGLE LIGHT. De symboliserer de vigtige værdier ved højtiden; godhed, kærlighed og medmenneskelighed. Samtidig er lamperne en hyldest til hendes forældre, som begge er gået bort. Hun har derfor skabt den feminine engel Angel Uriel og den mere maskuline Angel Gabriel.

De er naturligvis designet ud fra LE KLINTs velkendte foldeteknik i et stramt og enkelt design, og fremstillet i samme kvalitetsmateriale samt de samme principper omkring de håndfoldede lampeskærme.

De to engle er ikke bare utrolig flotte og stemningsgivende, men er også en det af LE KLINTs Love & Light Projekt, hvor en del af indtjeningen doneres til et velgørende formål. I 2019 støtter projektet den nybyggede vandrehjem i Odense, der skaber trygge rammer for veteraner og deres pårørende. Men det er ikke kun lokale projekter, der har glæde af projektet; i 2012 støttede gik overskuddet til Portland området i Jamaica, hvor de blev ramt af orkanen Sandy, mens Minerva Womens Center også tidligere har fået støtte.

Udover englene finder du også LE KLINTs Candle Light fra SEASONAL-kollektionen i vores udvalg. Candle Light er en smuk lanterne, som skaber en nostalgisk og hyggelig stemning i omgivelserne. Den er genopladelig, så du kan tage den med rundt i hjemmet eller ud på terrassen i cirka 150 timer, når den er ladet fuldt op.

Se udvalget af belysning fra SEASONAL-kollektionen, der skaber en fredelig julestemning i hjemmet. Her finder du også de stilfulde engle i tre forskellige størrelser.