Skab stemning med nye To Go Bordlamper fra DCW

17. januar 2020
Skab stemning med nye To Go Bordlamper fra DCW
Er du vild med hjemlig hygge og er du en af den, der elsker at tænde stearinlys, for at skabe den rolige afslappende stemning? DCW lancerer tre nye trådløse lamper, der giver dig mulighed for at nyde hyggen fra det stemningsfulde lys, i form af spændende og dekorative lamper til bordet.

Som et nyt medlem af serien In The Sun kommer nu In The Sun Bordlampen - En lille lampe med en stor udstråling. Gennem den plisserede skærm, stråler et varmt og behageligt lys, 360 grader i omgivelserne, og skaber et smukt mønster på borde og vægge – heraf navnet ’In The Sun’.

Knokke Bordlampen samt Boucle Bordlampen er to yderst skulpturelle bordlamper. Begge lamper er designet af Éric de Dormael, som med stor succes, har forsøgt at integrere stemningen fra det levende lys i to anderledes trådløse bordlamper. Bordlampen; Knokke, har et yderst minimalistisk look, med stringente former og simpelt design. Boucle har derimod lange stolper, der slutter af med interessante former og et iøjefaldende udtryk. Begge lamper har indbygget LED dioder, der oplades via USB, hvorefter hyggebelysningen let bringes med rundt i hele hjemmet.

Fælles for alle tre nye transportable lamper fra DCW, er det spændende spil mellem lys og skygge, samt muligheden for at nyde det smukke lys – igen og igen.

Se hele udvalget af dekorative bordlamper fra DCW her