Kampagne - 20% på Amp serien fra Normann Copenhagen

7. februar 2020
Kampagne - 20% på Amp serien fra Normann Copenhagen
Designet med inspiration fra den unikke udformning af den gammeldags forstærker-rør kombineret med klassiske materialer, som marmor og glas, er Amp Lamperne på én gang, både moderne og nostalgiske i udtrykket. Amp lampen fås i flere kombinationer af farver og materialer – messing kombineret med den hvide lampeskærm for et klassisk og elegant udtryk. For et mere moderne og skandinavisk look, fås serien med ophæng eller base i marmor, sat sammen med guld- eller røgfarvet glas.

Løft indretningen med Amp pendlen over spisebordet, eller i et af husets mange kroge. Bordlampen giver et fantastisk lys fra kommoden, som sengelampe eller i vindueskarmen, mens den imponerende Amp lysekrone tager sig smukt ud i hallen, receptionen eller over spisebordet.

Serien passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor både messing og marmor får meget opmærksomhed. Samtidig er der stor fokus på at få den rette belysning i hele hjemmet, der skaber den rolige og afslappende atmosfære – her er Amp serien helt perfekt!

Se hele udvalget af Amp lamper her

Du kan købe Normann Copenhagen Amp Lamperne med 20% rabat, indtil 1. marts 2020