Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i sort og messing

27. februar 2020
Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i sort og messing
Nu fås den skøre og humoristiske Mr. Wattson Bordlampe i en ny version; Med en krop i Smoked Ash, er den nye Mr. Wattson klar til at imponere, med et sort lampehoved og en kant i enten sort eller messing. Den kontrastfuldte kombination af metal og træ, giver lampen et nordisk og stilfuldt udtryk. Med inspiration fra 1930’ernes klassiske vintagebiler har lampen et retro-look, der let passer ind i den moderne skandinaviske indretning.

Det ses i lampens fine detaljer, at lampen er håndlavet. Den lange overkrop og de bøjelige ben, giver lampen personlighed og mulighed for at bevæge kroppen og sætte den præcis som man vil - på kommoden, skrivebordet eller som stemningsfuld belysning i vindueskarmen.

Bag den utraditionelle Mr. Wattson Bordlampe står Piffany Copenhagen. Det danske firma arbejder ud fra et ønske om at skabe unikke produkter med personlige udtryk, hvilket i høj grad er lykkedes med deres Wattson lampe; den skaber liv i indretningen, smil på læben og glæde i sine omgivelser.

Gå på opdagelse i hele udvalget af Wattson lamper her, hvor du også finder Mr. Wattson i en mini-udgave, samt den simpel væglampe i samme serie.