NYHED - Funktionel læselampe; Firenze fra DybergLarsen

20. maj 2020
NYHED - Funktionel læselampe; Firenze fra DybergLarsen
Er du på udkig efter den rigtige læselampe, så kommer her en nyhed fra DybergLarsen, der løser netop det belysningsbehov. Med en fleksibel skærm, kan du let justerer lyset i den retning du har behov for, mens den hvide inderside reflekterer lyset, så du får den optimale belysning til læsning.

Som læselampe ved sofaen eller lænestolen, er Firenze Gulvlampen helt fantastisk. Den kræver ingen montering og kan derfor let placeres, præcis der hvor du foretrækker at læse. Firenze Bordlampen placeres let på skrivebordet, hvor den spinkle lampe ikke optager meget plads og giver et fantastisk læse- eller arbejdslys.
Har du ikke plads til en bordlampe på dit natbord, er Firenze væglampen er godt valg. Lampen fokuserer lyset i den retning du ønsker, uden af oplyse hele rummet – perfekt, så den ikke forstyrrer andre i rummet, der forsøger at få lidt søvn.

Uanset om du vælger bordlampen, gulvlampen eller væglampen, er lampens on/off knap diskret placeret på toppen af lampens skærm, for let betjening. Det slanke design refererer til det skandinaviske og passer let ind i ethvert hjem.

Se hele Firenze serien fra DybergLarsen her