Gå ikke glip af Patrone 04 væglampen fra Thorup Copenhagen

16. juni 2020
Gå ikke glip af Patrone 04 væglampen fra Thorup Copenhagen
Patrone 04 væglampen er den nyeste tilføjelse til Patrone serien fra Thorup Copenhagen. Bag lampen står Kasper Thorup, der havde sit første møde med at designe lys, i DR1s livsstils- og kulturprogram; Danmarks Næste Klassiker.

Inspireret af at afbalancere modsætninger – klassisk og moderne, designede han efterfølgende Patrone 03 pendlerne. Det smalle og stilrene design fås nu også som en væglampe, der med sit industrielle og minimalistiske look, er både moderne og klassisk. Det slanke rå look, passer let ind i enhver indretning, i soveværelset, stuen eller over arbejdsområdet i køkkenet. Lampens fokuserede lys, skaber en varm og hyggelig atmosfære i omgivelserne.

”Jeg er inspireret at vores klassiske designtraditioner. Jeg er inspireret af samtiden og de ting jeg er omgivet af i hverdagen. Bygningers kompositioner, rå industri og natur” - Kasper Thorup

Hans ambitioner om at realisere det fulde potentiale i valget af materialer, ses tydeligt i Patrone seriens messing lamper, som er udført i massivt diamantskåret messing. Det tidløse materiale får en naturlig patinering, der bliver smukkere med tiden og giver lampen et helt unikt udseende.

Hver lampe i Patrone serien er håndlavet af lokale håndværkere i København.

Se Patrone 04 væglampen her