NYHED - EOS Evia og Esther - Fjerlamper fra Umage

18. august 2020
NYHED - EOS Evia og Esther - Fjerlamper fra Umage
EOS Fjerlamperne er blandt de mere populære lamper du finder på markedet lige nu – og med god grund; Den lette skønhed er primært lavet af gåsefjer, der sikrer at lampen giver et blødt og varmt lys. EOS fungerer derfor perfekt, som et stemningsgivende element i enhver indretning. Selv når lampen er slukket er den et drømmesyn, og der er ingen tvivl om at den danske designer Søren Christensen, har hentet sin inspiration fra den nordiske natur.

Navnet ’EOS’ stammer fra græsk mytologi, betyder ’daggryets gudinde’ og refererer til hvordan lampen ligner en sky på himlen.

EOS lampeskærmen har længe været tilgængelig i forskellige størrelser, men fås nu også i to nye former. EOS Esther er en oval udgave af fjerlampen, der fås i to forskellige størrelser, mens EOS Evia har form efter naturens bikube – også i to forskellige størrelser.

Med nu tre forskellige former og forskellige størrelser, er der rig mulighed for at blande og matche EOS lampeskærmene i klynger. Kombinationen skaber en illusion af skyer i loftet og bakker op om designets drømmende fornemmelse.

Køb Esther og Evia skærmene her, hvor du også finder resten af elegante lampeserie. Her kan du desuden også finde både pendelophæng, bordstativ og gulvstativ, afhængig af hvordan du ønsker at anvende din lampeskærm i indretningen.