Nyhed fra Dyberg Larsen; DL20 Solcellespyd – 2.pk.

8. september 2020
Nyhed fra Dyberg Larsen; DL20 Solcellespyd – 2.pk.
DL20 lamperne har allerede vist deres værd, som en af Dyberg Larsens mest solgte lampeserier. Forventningerne er derfor høje, til de fantastiske DL20 solcellelampen, som er både flotte og praktiske. Det strømlinede design giver et smukt lys, som resten af den populære serie. Den er her monteret på et spyd, så den kan placeret lige hvor man vil i sine udendørsarealer.

Solcellespyddene oplades via de indbyggede solceller, som er elegant placeret på toppen af lampen. Solcellernes høje kvalitet, sikrer at lamperne også lader op i selv meget lidt lys. Efter 7-8 timer i dagslyset er lamperne fuld opladet, hvorefter de lyser i op til 8 timer.


  • Oplader om dagen
  • Tænder automatisk, når det bliver mørkt
  • Solceller på lampens top


    Når du køber DL solcellespyd, får du et sæt af to lysspyd, som er klar til at skabe stemning på terrassen, i din have, langs din indkørsel eller en sti. Solcelle lampen er længe blevet anvendt til et dekorativt formål på terrassen, i haven eller på altanen. DL20 solcellelamperne har et varmt lys, med en lumen på blot 60lm, så du slipper for at oplyse hele nabolaget med din deko-belysning.

    DL20 Solcellespyd kan købes her