25 år med LIGHT-POINT

12. oktober 2020
25 år med LIGHT-POINT
Siden 1995 har LIGHT-POINT bidraget til markedet med en omfattende produktkollektion. Kollektionen bærer præg af en tydelig dansk designstil, der samtidig er ultramoderne og fortsætter med at folde sig ud.

For at markere deres 25-års jubilæum, introducerer LIGHT-POINT en ny nuance i deres kollektion; Rose Gold! Den elegante nuance er blevet beundret i årtier, for sin dybe refleksion og varme farve. Den let børstede overflade giver enhver lampe et strejf af luksus i enhver indretning.

Det er hverken guld- eller kobberfarvet. Det er Rose Gold også kendt som Rosaguld. Den metalliske farve giver hjemmet glamour og elegance, hvis den bliver anvendt på en let og sofistikeret måde – eksempelvis med en lækker lampe.

LIGHT-POINTs lamper i Rose Gold har tilmed en børstet overflade, der har den samme glød som poleret messing, men med en mere afdæmper udtryk. Den børstede har desuden den fordel at det er nemmere at have med at gøre, når det eksempelvis kommer til fingeraftryk eller små ridser i overfladen.

Rose Gold I indretningen
Kombiner Rose Gold med de mørke trænuancer – eksempelvis over et massivt spisebord, for at skabe mere dynamik i udtrykket. Er du mest til den feminine stil, understreges den let ved at sætte Rosaguld-lampen sammen med de lyse træsorter og lyserøde toner.

I den moderne indretning giver en Rosa Gold lampe massere af liv, til et ellers stramt minimalistisk look; Den kommer især til sin ret, sammen med de mere kolde og neutrale farver. Kort sagt; kan den anvendes i alle miljøer, hor du ønsker at tilføre ret varme og luksus.

Se LIGHT-POINT kollektionen i Rose Gold her