Snoopy Bordlampen – Nu i original Orange

14. januar 2021
Snoopy Bordlampen – Nu i original Orange
Som en hyldest til den finurlige tegneseriefigur, designede Brødrene Castiglioni i 1967 Snoopy Bordlampen. Lampen skulle vise sig at blive en sand klassiker, der går over historien som en af de mest populære lamper nogensinde.

Under originalproduktionen i 60’erne blev lampen lavet i orange, grøn og sort, men den grønne og den orange version, gik ud af produktion efter kort tid. Den skønne grønne lampe kom på markedet igen i 2018, hvor naturen for alvor indtog indretningen - ikke kun i form af planter, men også de naturlige materialer (eksempelvis marmor, som vi ser her), samt de naturlige farver; særligt den grønne farve.

Snoopy Orange – lækkert tvist i indretningen

De klassiske pangfarver er kendetegnende for retrostilen, som fortsat har indflydelse på vores indretning. De kraftige farver ses især i forbindelse med mindre møbler og lamper, hvor de fungerer som et lækkert modspil til den minimalistiske stil. Den Orange Snoopy er derfor perfekt, til at skabe personlighed og et lille tvist i indretningen.

Lampen giver desuden et behageligt og indbydende lys i rummet. Udover det nedadgående lys, har lampen tre huller i toppen af skærmen, der tillader et diffust lys at trænge ud i rummet. De tre huller var oprindeligt tiltænkt som kølehuller, der hjalp de tidligere glødepærer med at slippe af med varmen.

Se Snoopy Bordlampen her