Nyheder fra Tonone - eksklusive og elegante lamper

2. februar 2021
Nyheder fra Tonone - eksklusive og elegante lamper
På baggrund af en fascination for mekanikkens enkle teknikker, grundlagde designeren Anton de Groof Tonone i 2013. Det hollandske brand har siden da, lanceret flere fascinerende lamper, med et unikt industrielt udseende. Med udgangspunkt i mekanikkens karakteristiske værktøjer som et visuelt element, præsenterede Tonone med stor succes, deres første lampekollektion Bolt.

Derefter blev det hurtigt til den robustelampe Mr. Tubes, senere de håndblæste glasserier Atlas og Ella, samt den smarte serie Orbit. Du kan nu få alle lamperne hos Lampemesteren, hvor vi samtidig kan præsentere den nyeste serie Beads.

Beads Lamper – funktionel belysning til hele hjemmet

Den stilrene serie af lamper er designet til at passe ind i ethvert miljø. Det beskedne udseende har en karakteristisk rund skærm, der kan vippes og justeres efter behov. Lampens designer Anton de Groof, blev inspireret af formen og enkeltheden fra perler på en snor, som han konverterede til dette funktionelle lampedesign.

Hele serien består af forskellige pendler, loft-, gulv-, bord og væglamper - alle med det industrielle og stilrene design, som Tonone er kendt for. Takket være det brede udvalg, er der både en Beads lampe, til dig der ønsker et funktionelt læselys, en blødt belysning over spisebordet eller et hyggeligt lys i stuen.

Se hele Beads serien her