In Vitro Unplugged – Elegant og funktionel udendørslampe fra Flos

25. april 2021
In Vitro Unplugged – Elegant og funktionel udendørslampe fra Flos
Det er med største fornøjelse, at Lampemesteren siger benvenuto til den nye Udendørs Bordlampe In Vitro Unplugged fra Italienske FLOS, der siden 1962 har været ensbetydende med højeste kvalitet og den sylespids af Industrielt Design. Den yndefulde ledningsfri lampe lyser op i aftenmørket både på skovturen, ved stranden eller hjemme i haven, hvor den garanterer op til 6 timers perfekt jævn oplysning i 4 justerbare intensiteter, hvorefter den genoplades via et simpelt USB C-kabel.  

Bag den både elegante og funktionelle design står den franske Philippe Starck, hvis arbejde som altid afspejler en perfekt balance mellem elegant funktionalitet og æstetisk ynde. Intetsteds ses denne filosofi bedre end i denne smukke lampe, hvis minimalistiske design leder tankerne tilbage til en simplere tid, hvor by og naturen var i balance. Med sine 300 millimeters højde og smarte strop i toppen er lampen let at transportere ud i det fri, mens aluminiums-skelettet gør lampen både solid og let at tage med i hånden.          

Står du som mange andre og glæder dig til igen at kunne forsamles under åben himmel og nyde hyggelige aftner i skæret fra en lampe, der lover både førsteklasses belysning og tidløst design, så kig ej videre. Mens de lune sommeraftner rykker stadigt nærmere, kalder den danske natur ind i de lumre stuer, og hvis du søger en let genkendelig kvalitetslampe til at berige dine aftner i det fri, vil du næppe kunne finde et bedre alternativ end denne Flos Lampe.

Se In Vitro Unplugged her