Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour møder nordisk stil

19. april 2021
Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour møder nordisk stil
Når det elegante kølige nord møder det spraglede glamourøse syden, så fyger gnisterne. Resultatet er denne flotte og moderne gentænkning af et klassisk look fra italienske Rotaliana, der i mere end 30 år har beriget det internationale marked, med både kreativitet og innovation. Som det er tilfældet for alle Rotaliana lamper stråler Luxy Glam af denne passion for arketypiske designs med en frisk twist, der kan bære glæden ved godt håndværk videre til nye generationer. Udformningen spiller på den klassiske kontrast mellem den smalle elegante lampestang og skærmens lækre kurver. Skærmen kommer i mange spændende farver, hvilket giver lyset en varm kromatisk tone, og giver de klassiske linjer et moderne pift.

Hjernerne bag den spændende Luxy Glam serie er den dynamiske italienske designer duo Dante Donegani og Giovanni Lauda. Sammen har de sikret, at solid kvalitet går hånd i hånd med æstetisk ynde og lækre former. Lampeskærmen kan justeres for at tilpasse lyset til både skrivebordsarbejdet og til lørdagshyggen i sofaen. Luxy glam serien er tilgængelig i en række spændende formater: gulvlampe, bordlampe samt loft-og væglampe. Så uanset om det er stuen, soveværelset eller entréen, der trænger til et touch af italiensk luksus, så vil Luxy Glam berige med sit varme og behagelige lys.

Blandingen af klassiske og moderne træk gør Luxy Glam serien utrolig alsidig, og den vil utvivlsomt kunne pryde både det moderne og det mere klassisk indrettede hjem. Ved at forene to umiddelbart modstridende koncepter bringer Luxy Glam på forunderlig vis det bedste frem i begge. De klassiske former og de spændende farver fremhæver og komplimenterer hinanden, og giver det klassiske rum et frisk pust og det moderne et tidløst touch.  

Se de smukke Luxy Glam i de smukke farver og spændende varianter her