Oplev den ikoniske Eclisse fra Artemide på ny lige her!

26. januar 2022
Oplev den ikoniske Eclisse fra Artemide på ny lige her!
Enkelhed og koncept er fundamentet for design og arkitektur, ifølge Godfather af italiensk design, Vico Magistretti. Han mente, at et godt design skal være relevant i mindst 50 år, hvor alt andet kan betegnes som midlertidige ting. I jagten på dette, samarbejde Magistretti i mange år med Artemides grundlægger, Ernesto Gismondi, hvilket resulterede i en række af ikoniske designs, hvor Eclisse var blandt. Her evnede han at skabe et unikt og funktionelt design, der i allerhøjeste grad har trodset tidens tand, og formået, at forblive en elsket klassiker igennem årtier.    

Den nye version af Eclisse er i dag ligeså nutidig og relevant, og med det samme ikoniske udtryk, inspireret af minearbejdernes lanterner, har Eclisse fået nyt liv. Dette design har de samme fine, simple og kompakte runde former, som nu kan fås med fire nye, flotte belægninger, der laves ved brug af en innovativ og bæredygtig metal belægningsproces. Denne nye belægningsproces, der karakteriserer udtrykket af de nye Eclisse udgaver, er det perfekte eksempel på, at Artemides valg af materialer, finpudsning og processer er stærkt rettet mod bæredygtige løsninger, hvilket gør lampen endnu mere nutidig og elskværdig.  

Lampen er lavet af stål og teknopolymer, som gør, at den er særdeles robust og pålidelig, hvilket også garanterer dens lange levetid, og dermed bæredygtighed. Eclisse er sammensat af en fast ydre skal og en roterende buet indre skal, som er designet til at skabe en eklipse af lyskilden, hvilket giver mulighed for at kontrollere intensiteten og retningen af lyset, så du både kan få direkte og diffus belysning. Kombineret med dens integrerede lysdæmper, kan du derfor skabe præcis dén stemning, du ønsker. Desuden bruger bordlampen LED lys, som producerer mindre varme, hvilket gør, at den er mere energieffektiv og miljøvenlig, foruden at den også reducerer dine energiomkostninger.

Eclisses ikoniske design er den perfekte balance mellem unikhed og praktisk anvendelighed, hvilket gør, at den ubesværet kan placeres alle steder i hjemmet eller på kontoret. Her kan den både stå på overflader eller vægmonteres, hvilket giver endeløse muligheder til din indretning. Derfor er denne lampe et oplagt valgt for dig, der gerne vil træffe et bæredygtigt valg, og samtidig have et ikonisk, tidløst og smukt design til at pryde dit hjem.

Se de unikke Eclisse bordlamper her