Pragtfuld dansk design – Se de nyeste DL lamper fra Dyberg Larsen her!

3. februar 2022
Pragtfuld dansk design – Se de nyeste DL lamper fra Dyberg Larsen her!
SÅ er der spændende nyt til dig, der elsker enkelt, raffineret og tidløst design! Det danske belysningsbrand, Dyberg Larsen, har nemlig udvidet deres populære DL-serie, med en ny bordlampe og pendel i smukt hvidt opalglas med varme messing detaljer, der skaber en elegant og unik kontrast til hinanden, hvilket giver lamperne et eksklusivt og ekstravagant look.

Dyberg Larsen er kendt for at designe minimalistiske lamper, inspireret af skandinavisk design, hvilket også skinner igennem med disse nye lamper, med deres rene linjer samt enkle og strømlinede design. Med de nye tilføjelser, har Dyberg Larsen haft en vision om at skabe lamper, der fungerer som mere end blot belysningskilder, men som der i særdeleshed også kan sætte en bestemt stemning og atmosfære i dit hjem.
Som de andre lamper i DL-serien, har den nye Dyberg Larsen bordlampe og pendel det samme karakteristiske flerskærmssystem, der sikrer, at lyset ikke blænder dem, der beundrer lamperne, og som samtidig spreder et diffust og behageligt lys. Du kan derfor med fordel placere Dyberg Larsen DL31 eller DL20 pendel alene over spisebordet, stuebordet eller i køkkenet, og gerne i kombination med flere, for at sætte et mere personligt præg på indretningen, og for at skabe en bred og varm belysning, så det emmer af hygge de steder, hvor du samler familien.

DL20 bordlampen kan, med sin beskedne størrelse på 20 cm i bredden, ubesværet placeres alle steder i hjemmet; som hyggebelysning i soveværelset, fokuseret lys på skrivebordet eller behageligt læselys i hyggekrogen, hvor den lyser utrolig flot, giver liv til indretningen og skaber en dejlig atmosfære. Med disse Dyberg Larsen lamper, får du et enkelt og klassisk design, der kan passe ind i enhver indretningsstil, og fungere både som praktisk lyskilde og som æstetisk element, da lamperne også er yderst dekorative.
Se hele DL-serien fra Dyberg Larsen her!