Ballroom - Moderne design i ny, klassisk farvekombination!

28. marts 2022
Ballroom - Moderne design i ny, klassisk farvekombination!
Designer og medstifter af Design By Us, Rasmus Larsson, udvikler designs ”i den gode smags tjeneste”, og efter at være blevet anerkendt af The Times Magazine, som værende blandt de ti mest succesfulde designerfirmaer i verden, må man sige, at han har ramt plet.  

Design By Us blev stiftet tilbage i 1999, som en stor legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til belysning og indretning, hvor især humor og nysgerrighed var, og stadigvæk er, på agendaen. I Ramus Larssons opfattelse, køber man ikke kun hans lamper, fordi man mangler en lyskilde, men fordi man har en interesse for designet. Derfor må det også siges, at lamper fra Design By Us både fungerer som praktiske lyskilder og dekorative kunststykker i indretningen.

Ballroom Design By UsDesign By Us er kendte for ikke at være farveforskrækkede, hvilket skinner tydeligt igennem med deres populære og elskede Ballroom serie, hvor de udfordrer og leger med definitionen af et gængs design. Ballroom består af en række originale og æstetiske designs, som er fremstillet i det nydeligste mundblæste og håndmalede glas, der fås i en række flotte farver.

Karakteristisk for denne serie er dens unikke former og minimalistiske look, der ikke fylder meget i selve rummet, men til gengæld fylder meget i sit udtryk. Ballroom lampernes simple, runde former og udsøgte farver giver et yderst behageligt og flot lys i rummet, således at lamper både fungerer som lyskilder og blikfang i rummet.

Ny, lækker tilføjelse til Ballroom serienDesign By Us har tilføjet en ny, dekorativ farve til Ballroom serien kaldet White Snow, og som navnet indikerer, kommer det klassiske design i en moderne og flot hvid farve. I stil med de andre Ballroom lamper, er også denne udgave mundblæst med en håndmalet detalje i en smuk guldfarve i dens afskåret kant.

White Snow spreder et behageligt og smukt lys gennem det hvide opalglas, der bliver båret af det elegante guldfarvede stel, som giver lampen et eksklusivt, moderne og tidløst udtryk, der kan integreres i både traditionelle og moderne indretningsstile. Dette lækre design kan fås som pendel lampe, bordlampe, loftlampe, gulvlampe og væglampe i to størrelser, så du med garanti kan finde præcis dén lampe, der opfylder dit belysningsbehov. Du kan også med fordel kombinere flere af de skønne lamper, for at skabe et mere unikt og gennemgående udtryk i din indretning.

Se alle de nye White Snow Ballroom lamper her