Grå er det nye sort! - Læs om Asteria Ultimate Grey her!

28. april 2022
Grå er det nye sort! - Læs om Asteria Ultimate Grey her!
Den legendariske lampe fra Umage ved navn Asteria er nu tilbage – men denne gang i en ny farve der er helt eksklusiv. I et samarbejde med os her hos Lampemesteren har Umage lanceret en hel ny nuance, som eksklusivt forhandles hos os. Nuancen er at finde på deres fantastiske og klassiske Asteria pendel, og er en smuk og udsøgt grå, som de har valgt at døbe ”Ultimate Grey.”

Foruden den fantastiske og moderigtige farve, der virkeligt spiller ind i nutidens stilarter og indretningstyper, så byder den smukke Asteria Pendel Ultimate Grey også på nedtonede detaljer. Hvor den oprindelige lampe fra Umage anvendte messing, så bruger den nye farve kun sort – hvilket gør, at lampen er endnu mere alsidig i sin anvendelse i forskellige indretninger, såvel at den grå farve virkeligt får lov at tale for sig selv.

I bunden af den slanke form, som vi i forvejen kender fra Asteria serien, sidder en diffuser, der skjuler den indbyggede LED-kilde, og blødgører lampens lys. Designet fra den oprindelige lampe er stort set urørt, og derfor er den nye colourway også akkurat ligeså elegant som sin forgænger. Formen er slank, og den hænger vægtløst i lokalet over både spiseborde, gangarealer, køkkenøer og arbejdspladser.

Selve lampens lys er akkurat lige så alsidigt som lampen selv. Den indbyggede LED-lyskilde lyser neutralt med 3000K, hvilken kan beskrives som værende varm hvid – og det varme hvide lys giver lampen hele 1300 lumen. Lys intensiteten er god, og Asteria pendlen er derfor fantastisk til puslespil ved sofabordet, tegninger og papirer på kontoret og mad i spisestuen – og skulle hyggen indtræffe og aftenen kalde på romantisk lys så er den indbyggede LED-lyskilde selvfølgelig dæmpbar.

Asteria-serien er for alvor blevet en moderne klassiker i det danske lysbrands Umages lysarsenal – og med god grund! Lampen er enormt smuk, har et godt lys, og er bygget i en høj kvalitet. Der er tale om virkeligt godt håndværk, og det er også derfor, at Umage giver hele ti års garanti på den fantastiske pendel. Lampen ankommer med 2.7 meters ledning, og den kan derfor hænge selv der, hvor der er højt til loftet. Asteria er konstrueret i stål, og kan imponere med sin høje energiklasse, der førhen ville have været A++.