Skelsættende designs der sætter dagsordenen. Byd PLEASE WAIT to be SEATED velkommen på Lampemesteren!

12. maj 2022
Skelsættende designs der sætter dagsordenen. Byd PLEASE WAIT to be SEATED velkommen på Lampemesteren!
Sæt dig til rette, og gør dig klar til en designoplevelse uden lige – PLEASE WAIT to be SEATED er endelig på Lampemesteren! Firmaet, der fik sin begyndelse i 2014, drives i dag af Thomas Ibsen og Peter Mahler Sørensen – og de har til mål at skabe skelsættende designs, der bliver til klassikere.

Designs af den skala kommer man ikke siddende til – men PLEASE WAIT to be SEATED har formået at introducere helt nye udtryk og stilarter til den danske og internationale designindustri, der med sikkerhed vil gå over i historien som værende nyskabende og med stort klassikerpotentiale.

Det danske designfirma står bag de unikt simple og anderledes Blooper lamper, der ser ud som om de er sendt fra fremtiden – såvel som den enormt smukke Podgy pendel, der, når den hænger over et skrivebord, spisebord eller køkkenbord, vil skabe spænding og stemning i hele lokalet omkring den. Proxima pendlen er endnu et eksempel på en nytænkende lampe fra PLEASE WAIT to be SEATED, og et smukt levende bevis på, at PLEASE WAIT to be SEATED virkeligt har sat sig på det nye og unikke – såvel som at skabe lamper, der sætter prikken over I’et i indretningen.

Men af alle de sæt, som PWtbS laver, er der især én lampe, der virkeligt sidder lige i skabet, og som vi gerne vil fremhæve.

Planet Væglampen


Fire planeter, der cirkulerer om en lyskilde. Et solsystem til væggen. I det unikke, spændende, mønsterbrydende og helt exceptionelt flotte hjørne finder vi Planet fra PWtbS. Lampen, eller rettere lampeserien, da den findes i forskellige farver, omfavner og definerer netop den stil, som firmaet har.

Selve lampen består af et stel, hvor der i midten sidder en lyskilde. Rundt på stellet placeres forskellige skiver af forskellige materialer, der bryder lyset og giver lampen sin silhuet og form. Skiverne består af en stor solid messingskive, en pulverlakeret stålskive og en poleret aluminiumsskive – selvfølgelig foruden den sorte skive, der dækker over elpæren.  De forskellige metaller repræsenterer planeter, der kredser omkring solen, der selvfølgelig er lyskilden.

Der er mulighed for at flytte skiverne, og derved er der mulighed for at designe dit helt eget solsystem på en væg i dit hjem. Det er Mette Schelde der står bag, som før også har tegnet for blandt andet Bang og Olufsen – og hun har også tegnet den lille Blooper lampe for PLEASE WAIT to be SEATED.

PLEASE WAIT to be SEATED


Mange vil nok undre sig over, hvor det sjove og unikke navn kommer fra. De to skabere fortæller, at de gerne vil opsummere deres natur med navnet: En venlighed og høflighed der kombineres med lune, humor og begge fødder solidt plantet på jorden.

Thomas Ibsen og Peter Mahler Sørensen håber, at du, når du næste gang står i kø til betjening på en restaurant, og ser et ”Please wait to be seated” skilt, vil tænke på deres firma.

Se alle de smukke lamper fra PLEASE WAIT to be SEATED her!