Ægte tysk kvalitet i bærbar udgave - Se de unikke Hoop bordlamper fra Blomus her

19. maj 2022
Ægte tysk kvalitet i bærbar udgave - Se de unikke Hoop bordlamper fra Blomus her
Så kommer der igen tysk kvalitet fra øverste hylde på shoppen! Blomus har nemlig i denne omgang allieret sig med den franske designer Antoine Rouzeau og skabt den perfekte følgesvend til både inden- og udendørs brug.

Blomus har været en familiedrevet virksomhed i over 100 år, og de leverer fortsat enestående kvalitet og udsøgt håndværk, der kombineret med tro på materialernes ærlighed, formernes renhed og en passioneret tilgang er blevet fundamentet for deres verdensomspændende succes. Dette kan samtidig beskrives som den helt rigtige opskrift på det perfekte interiørdesign, som skal være holdbart og elsket i generationer. I den tyske region Nordrhein-Westfalen har de derfor altid haft et ønske om ”at se udover et produkts blotte æstetik og se dets praktiske egenskaber som lige vigtige” – og i 2022 må det sige, at det i den grad er lykkedes dem.

De har nemlig formået at skabe en finurlig og funktionel serie af bordlamper, der er præcis ligeså æstetiske som de er praktiske i indretningen. Hoop serien består af tre bordlamper med et karakteristisk design bestående af en cylinderformet base kombineret med en tynd, ovalformet ring, der i forskellige vinkel ligner, at den svæver. De er alle tre fremstillet i aluminium med en mat pulverlakering, som du kan få i en forskellige flotte farver, så du kan få netop dén nuance, der komplementerer din boligindretning bedst.

Som noget ekstra lækkert er bordlamperne også trådløse, hvilket giver dig endnu flere belysnings- og indretningsmuligheder. Lamperne har også en høj tæthedsgrad på IP54, som gør, at den sagtens kan tåle vand, støv og partikler både inden- og udenfor, så du kan flytte rundt på den behagelige belysning, og tage den hyggelige stemning med overalt i og udenfor hjemmet. De batteridrevne bordlamper oplades ved brug af en simpel magnetisk forbindelse, hvor den røde og grønne lysfarve indikerer opladningsprocessen. Lampen har desuden en levetid på op til 40 timer på én opladning, så du har rig mulighed for at nyde den gode og behagelige belysning fra den ovalformede ring, som dens navn også referer til. Du kan derudover kontrollere dens belysning via den berøringsfølsomme knap på toppen af lampen, der giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige lysstyrkeniveauer, så du kan indstille lyset præcis som det passer dig!

Se alle de skønne Hoop portable bordlamper her