Autentisk design fra Ferm Living - Se de udsøgte Filo bordlamper her

26. maj 2022
Autentisk design fra Ferm Living - Se de udsøgte Filo bordlamper her
”Vores største ambition er – og har altid været – at inspirere mennesker til at skabe den form for rum, der gør, at de kan føle sig tilpas og være sig selv i deres eget hjem”. Sådan beskriver stifter og kreativ direktør Trine Andersen motivationen bag Ferm Living, hvilket har resulteret i utallige møbler, tilbehør og belysning, som bidrager til at skabe et rum, der får folk til at føle sig tilpas. Dette gør ved at udfordre sig selv lige fra materialevalg og processer til produktion og levering med et ønske om at bidrage til den bæredygtige fremtid, samt at gøre det nemmere for dig at træffe et ansvarligt valg.  

Denne ambition må sige endnu engang at være nået! For i 2022 har de nemlig lanceret en udsøgt serie af enestående bordlamper, forankret i den skandinaviske designtradition med et minimalistisk design og rene linjer, der kan pryde i alle former for indretningsstile. I stil med resten af deres øvrige kollektion, er også denne serie præget af de bløde former og særlige detaljer, der giver er uventet touch, som skaber blikfang i indretningen.

Filo bordlamperne er kendetegnet ved den arkitektoniske formet lampeskærm samt smalle stel, der har en bøjet detaljer, der giver dem et grafisk og tidløst udtryk, der aldrig går af mode. De udsøgte bordlamper består af en pulverlakeret bølget jernbund og en vådmalet lampeskærm, som du kan få i flere nydelige nuancer, der vil komplementere alle boligindretninger og passe til enhver smag. Skærmens ydre farvelakering kombineres smukt med indersidens hvide satinfinish, som smukt reflekterer lyset uanset hvor den står, hvilket gør, at den kan placeres alle steder i hjemmet, hvor den fungerer som et dekorativt og funktionelt indretningselement.

Se hele den skønne Filo serie fra Ferm Living her