LE KLINT lancerer nyt spændende design - Læs om Bee Hive bordlampen her

30. maj 2022
LE KLINT lancerer nyt spændende design - Læs om Bee Hive bordlampen her
Hos Lampemesteren kan vi mærke at sommeren er på vej – solen skinner over hele landet, dagene bliver længere og bierne bestøver blomsterne. Denne lunefulde sommerstemning har også så småt ramt den danske designvirksomhed LE KLINT, som i samarbejde med designduoen Harrit-Sørensen har skabt den sommerlige Bee Hive bordlampe.

LE KLINT er en traditionsrig virksomhed, der holder ved værdierne om exceptionelt kunsthåndværk, æstetik og kvalitet. Det er med disse principper for øje, at de igennem årene har produceret den ene klassiker efter den anden, hvor de er blevet særligt kendte for deres ikoniske krydsplisserede lampeskærm, som siden har gjort LE KLINT lamper til fast inventar i boliger over hele kloden.

I 2022 har Harrit-Sørensen kombineret moderne design med LE KLINTs klassiske dobbelt plissé, og skabt en unik lampe, der kan placeres i alle former for indretningsstile. Bee Hive er inspireret af de traditionelle japanske lamper og formår skabe en naturlig ro i sine omgivelser. Bordlampen består af en klassisk klinkbeklædt egetræsramme, inspireret af bistader, hvorfra navnet også stammer, og en håndfoldet plisseret papirskærm, der tilsammen giver lampen et minimalistisk og raffineret look, som tilføjer en ubesværet enkelthed og elegance til enhver boligindretning.

Denne enestående lampe kombinerer japansk forfinelse og dansk designtradition i et eminent og tidløst formsprog, der kan placeres alle steder, hvor ved siden af sengen, i vindueskarmen eller i den hyggelige læsekrog blot er nogle af de mest oplagte placeringer. Uanset hvor du anvender den, er du garanteret en æstetisk belysningskilde, der smukt komplementerer den øvrige indretning. Derudover spreder den sit organiske, bløde og blændfrie lys fra alle fire sider – og fra den indbyggede diffuser fordeles det opadgående lys helt perfekt i rummet.

Desuden kommer den formidable bordlampe i to forskellige størrelser, så du frit kan vælge hvilken model, der passer bedst til dit behov. Du kan også med fordel placere de to størrelser sammen, for at skabe et unikt og personligt designudtryk i din indretning, der ganske enkelt emmer af varme og hygge.

Se begge nye Bee Hive bordlamper her