Flos bryder ud i farver! - Se de nye Luminator lamper her

23. juni 2022
Flos bryder ud i farver! - Se de nye Luminator lamper her
Vi har utrolig meget at glæde os over hos Lampemesteren i 2022! For i år har den italienske designvirksomhed Flos nemlig relanceret et af deres mest ikoniske og revolutionerende designs fra 1950’erne i en helt ny og levende farvepalette, som formår at fremhæve æstetikken og den minimalistiske form af det originale design; Luminator.

For mange år siden designede Castiglioni brødrene, Achille og Pier Giacomo, et fuldstændigt enestående og anderledes design, som både dengang og i dag betragtes som moderne og relevant. Luminator er et tidløst design, som har overlevet tidens tand, og det er netop derfor helt fantastisk, at Flos har valgt at bringe denne klassiker tilbage på markedet med en ny og charmende personlighed. Denne gang er det også med en ny maleteknik, som gør lampen til et mere bæredygtigt produkt, hvilket er helt essentielt i den moderne designverden.

De nye Luminator lamper bærer samme præg som det originale design med et simpelt trefodsstativ og en elegant, slank statur samt synlig lyskilde og diffusor, der sørger for et ambient, behageligt og blændfrit 360 graders lys ud i omgivelserne. Nu er den også tilbage i en række livlige farver, navnlig Blå, Rød, Hvid samt i en modig Gul farve, der er inspireret af Achille Castiglioni Foundations varemærkefarve.

Dette ikoniske og enkle design er blevet opdateret med en række nye, markante farver, som gør, at du kan få præcis dén nuance, der komplementerer din indretning bedst, hvor den både vil fungere som belysningskilde såvel som dekorativt indretningselement, der med garanti vil skabe beundring og blikfang.

Se alle de skønne Luminator gulvlamper her