PH 5 Pendler i Pasteller - Tidløs klassiker i nye nuancer

29. august 2022
PH 5 Pendler i Pasteller - Tidløs klassiker i nye nuancer
64 år efter sin lancering giver Louis Poulsen klassisk Poul Henningsen lampe nye farver.

Monochrome Pale Rose, Monochrome Oyster Grey, Pastels Blue, Rose og Peach og Pastels Oyster, Blue og Rose. Sådan hedder de fire nye nuancer, som den klassiske PH 5 pendel fra 1958 nu kommer i. Farverne signalerer et frisk og tidsmæssigt korrekt pust, der gør det gamle nyt, og som gør de nye nuancer klassiske.

Formen er den samme, som man kender fra Poul Henningsen og hans ikoniske PH 5. Det velkendte og populære designikon, der i forvejen passer i stort set alle indretninger, passer nu endnu mere perfekt ind i det moderne hjem. Ønsker du at introducere et blødt farvestrejf eller en legende kombination af pastelfarver til din indretning, der giver et behageligt lys hver dag, har PH 5 Pastels-kollektionen svaret.

De blide og tidssvarende pastelnuancer findes i fire kombinationer; to, der monokromt har fået de smukke Pale Rose og Oyster Grey nuancer, og to, der kombinerer henholdsvis blå, rosa og fersken, og østers, blå og rose. Alle fire PH 5 modeller er smukke for sig selv – men udtrykket i indretningen bliver vidunderligt levende, når to eller flere kombineres.

Armaturet leverer stadigt det behagelige, blændfrie lys, som blev designet med Poul Henningsens princip om et reflekterende treskærmssystem, der leder størstedelen af lyset nedad. Det siderettede lys lyser lampen op, og det lys, der ikke lander blidt på overfladen under lampen, får lampens kærne til at stråle og gløde i lokalet.

Foruden at købe en lampe som beviseligt ikke går af mode, da PH 5-serien har præget indretningen siden sin opfindelse i slutningen af 1950’erne, får du også en lampe, der lever op til alle miljømæssige standarder. 100% af produktet kan adskilles og genanvendes, og Louis Poulsen er en del af ELRETUR, der sikrer, at elektronisk affald i hele Europa genanvendes. PH 5 er emballeret i en stofpose og en papkasse, som er lavet af minimum 75% genanvendt fibermasse.

se både de nye og de klassiske PH 5 lamper her!