Tom Rossau lancerer endnu et enestående design - Se den nye No. 111 Pendel Birch her

22. august 2022
Tom Rossau lancerer endnu et enestående design - Se den nye No. 111 Pendel Birch her
Sommeren er ved at gå på hæld, men det er alle de spændende nyheder heldigvis ikke! Det danske belysningsbrand Tom Rossau har nemlig introduceret en ny tilføjelse til deres imponerende portefølje. Den nye lampe kendetegnes som No. 111 Pendel Birch og er endnu et legende og fremtidssigtet design fra Tom Rossaus genkendelige univers, der er karakteriseret af leg og birklameller.

Da den autodidaktiske designer Tom Rossau stiftede sin virksomhed for 15 år siden, var det med en fascination for legen med former og udtryk. Sidenhen er der kommet en lang række forskellige designs og materialer til, men det er fortsat med legen og lameller som grundstenen for designstudiet.

No. 111 pendlen blev skabt med ønsket om at forene fleksibilitet og kvalitet, inspireret af Tom Rossaus unikke designfamilie, hvorfor også denne lampe er udgjort af de fineste trælameller. Pendlen er lavet af birketræ, hvilket formår at drage naturen og et organisk element med ind i hjemmet, hvilket også tilføjer en særlig varme og hygge boligindretningen. De vidunderlige trælameller sørger samtidig for, at lampen oplyser rummet med en blød og atmosfærisk glød, der sætter en hyggelig, afslappet og indbydende stemning.

Uanset om du har lampen tændt eller slukket, så fremstår den som et enestående, stilet og dekorativt indretningselement, der tilføjer en helt særlig charme og varme til rummet, som du ikke kan få nok af. Det er også kun fantasien, der sætter grænser i forhold til placeringen af dette skulpturelle design, som du eksempelvis kan anvende ved siden af sofaen, over spisebordet eller i det hyggelige læsehjørne, hvor den bidrager med et blødt og behageligt lys.

På trods af det overdådige design og de elegante, betagende kurver, så kan No. 111 pendlen færdigmonteres på blot få minutter, hvilket også gør den til en let anvendelig lampe, der utvivlsomt vil gøre en stor forskel for din indretning!

Find den udsøgte No. 111 Pendel Birch her!