Northern udvider sortiment med enestående Salto lamper - Se dem her!

10. oktober 2022
Northern udvider sortiment med enestående Salto lamper - Se dem her!
Står du og mangler et yderst funktionelt og stilrent design, der kan pryde ved siden af sofaen eller lænestolen, på nat- eller skrivebordet, så skal du læse videre! Det norske designfirma Northern har nemlig i samarbejde med den Oslo baseret designvirksomhed Gridy skabt netop sådan et design, der med sine slanke, rene linjer og minimalistiske udtryk emmer af skandinavisk design, når det er allerbedst.

Designbrandet Northern bryster sig af at kombinere simplicitet, æstetik og funktionalitet i enestående håndværk og strømlinet designs, der både kan blende smukt ind og skabe kontrast i indretning. I denne omgang har det resulteret i den mageløse Salto serien, der både består af bordlamper og gulvlamper i enten en flot sort farve, der giver lamperne et moderne og eksklusivt touch, eller i en nydelige beige farve, som smukt underbygger deres æstetiske simplicitet. Med dette design blev Gridy inspireret af sin teenagekærlighed for skate- og snowboarding, hvilket kommer til udtryk i den visuelle loop-detalje, der løber fra den lodrette fod til den vandrette arm i en glidende bevægelse, som gør dem ekstra bemærkelsesværdige i indretningen.

Lamperne er desuden udstyret med en diskret 3-trins touch dæmper i messing, placeret på spidsen af det integreret LED lys, såvel som en justerbar skærm samt roterbar base, som gør det ekstra nemt for dig at justere lyset perfekt efter dit behov for enten fokuseret eller afslappet belysning. Uanset hvilken lampe eller placering, du vælger, så er du garanteret en unik belysningskilde, der er præcis ligeså funktionel, som den er dekorativ i indretningen!

Se de nye Salto bord- og gulvlamper her