De nye, æstetiske og alsidige lampeskærme fra Watt & Veke giver dig stjerner året rundt - Se dem her

13. oktober 2022
De nye, æstetiske og alsidige lampeskærme fra Watt & Veke giver dig stjerner året rundt - Se dem her
Står du og mangler et nyt og spændende indretningselement, som både skal være alsidigt og dekorativt, så har Watt & Veke hele 10 nye, forskellige designs, der utvivlsomt vil få dit hjem til at emme af skandinavisk charme og æstetik.

Siden 1998 har den svenske designvirksomhed Watt & Veke haft et ønske om at gøre hverdagen lysere gennem belysning. De er derfor kendte for at producere forskellige lampeskærme og belysningskilder, der både er innovative og klassiske med et udtryk, der bærer præg af landlig idyl med overordnede rødder i den skandinaviske simplicitet. Dette er endnu engang lykkedes for dem med de nye, spændende lampeskærme, der formår at give et nordisk touch til den moderne indretning.

Disse nydelige stjerneformede papirskærme er præcis lige så æstetiske i indretningen, uanset om der er lys tilsluttet dem eller ej. Du kan nemlig sagtens anvende dem som dekorationselementer på væggen eller i vindueskarmen uden ophæng eller lyskilde, hvor selve skærmen formår at oplyse og skabe blikfang helt uden lys! Her kan du med fordel kombinere de forskellige skærme og skabe et unikt og bemærkelsesværdigt designudtryk i din indretning, som du løbende kan justere efter dit behov og humør. Ved at indsætte en lyskilde, kan du naturligvis også anvende din lampeskærm som en traditionel lampe, hvor du vil opleve en blød, behagelig og stemningsfuld belysning, der formår at sætte en hyggelig, varm og indbydende atmosfære, som du med fordel kan nyde ved spisebordet eller i stuen.

Med de nye lampeskærme fra Watt & Veke behøver du ikke at vente på jul for at anvende stjerner i hjemmet – nu kan du nemlig have dem hængende i indretningen året rundt, hvor deres nordiske æstetik og atmosfæriske glød vil skabe beundring blandt dine gæster og glæde for dig og din familie!

Se alle de vidunderlige stjerne fra Watt & Veke her