Nye arkitektlamper i klassisk design fra Anglepoise og Paul Smith - Se dem her

24. oktober 2022
Nye arkitektlamper i klassisk design fra Anglepoise og Paul Smith - Se dem her
Er du på udkig efter et klassisk arkitektlampe design til hele boligen, så har vi gode nyheder! For i 2022 har det britiske designbrand Anglepoise nemlig tilføjet nye, lækre editions til den i forvejen brede og imponerende Type 75™ kollektion.

Den britiske designer Paul Smith står bag Type 75™ designet, som er en moderne fortolkning af den ikoniske Original 1227 bordlampe af ingeniør George Carwardine fra 1932, som også markerede begyndelsen for Anglepoise. Paul Smith er en af Englands førende designere, og han bliver ofte hyldet for hans kreative æstetik, der kombinerer tradition og modernitet, og særligt hans ’klassisk med et twist’ filosofi fra 70’erne er blevet til et af grundprincipperne hos Anglepoise – og særligt denne devise kommer til udtryk med Type 75™ lamperne!

Type 75™ er et klassisk arkitektlampe design, som i dag både fås som gulvlampe, bordlampe, mini bordlampe og væglampe i forskellige farverige nuancer. De nye Type 75™ lamper, herunder mini bordlamper, gulvlamper og bordlamper, er derfor også kendetegnet ved det klassiske design, der karakteriserer resten af serien. De nye lamper adskiller sig dog en smule fra resten af kollektionen, da de ikke er kendetegnet ved deres farverige men nærmere monokrome udtryk. Edition 5 modellerne kommer nemlig i en flot sort farve og Edition 6 udgaverne i en nydelig hvid nuance, der begge er udsmykket med det forventet Paul Smith ’twist’ i form af den unikke og ikoniske Artist Stripe i alle regnbuens farver, der løber ned langs midten armen af lampen, som de første og eneste i Anglepoises sortiment.

Du kan placere de nye Type 75™ lamper mange steder i hjemmet, hvor på skrivebordet, kontoret, reolen, ved siden af sofaen eller i vindueskarmen blot er nogle af de oplagte placeringer. Uanset hvilken model eller placering, du vælger til dette ikoniske design, så er du garanteret en tidløs, ikonisk og klassisk lampe, som er præcis ligeså dekorativ, som den er funktionel i din indretning.

Se alle de nye Type 75™ Paul Smith lamper fra Anglepoise her